Летни предложения от А1 за почитателите на Apple

4784
Летни предложения от А1 за почитателите на Apple
Снимка: А1

Американският гигант Apple винаги е бил с аура на иноватор в сферата на технологиите. От музикални плейъри и компютри, до слушалки и, разбира се, перлата в короната – смартфоните им. Днес те заемат връх не само в цялата им екосистема, но са значителен фактор в смартфон индустрията, както и сред многобройните фенове на бранда.

Моделите на iPhone са добре познати на любителите на компанията. Преди по-малко от година, флагманската серия 11 направи премиера у нас, като А1 бяха първите, които ги пуснаха на пазара. Моделите впечатляват с отлични характеристики и сега А1 зарадва своите клиенти със специална лятна кампания с отстъпки, достигащи до 400 лева, именно на трите модела от популярната серия 11iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max. В промоцията участват и още два модела – най-бюджетният и най-нов смартфон в портфолиото на Apple – моделът iPhone SE 2020, пуснат на пазара малко по-рано тази година, както и добре познатият iPhone 7 (флагманът на компанията за 2016 година).

Какво отличава флагманите от серията 11 на iPhone

Периодът август-септември традиционно е свързан с премиерите на флагманските модели от Apple. Това е периодът, който милиони фенове на „отхапаната ябълка“ очакват с нетърпение. Последната такава бе на моделите от серията 11 миналата година.

iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max веднага впечатлиха не само феновете, но и критиците. Дизайнът им отново е изтънчен, като корпусите на Pro версиите са изработени от неръждаема стомана и закалено стъкло, а при iPhone 11 е от здрав поликарбонат и закалено стъкло. Дисплеят отново включва олеофобно покритие за по-малко пръстови отпечатъци. Трите модела впечатлиха с елегантен и красив дизайн, който се отличава най-много с комбинациите от камери на гърба на устройствата.

Дисплеите са с чудесно качество, като разликата при тях е големината им, както и част от технологията, която стои зад тях. При iPhone 11 дисплеят е 6,1-инчов Liquid Retina IPS LCD панел, докато при iPhone 11 Pro и 11 Pro Max технологията е Super Retina XDR OLED, а големината на панелите е съответно 5,8 и 6,5 инча.

Камерите на свой ред снимат отлично, като за пръв път в модел от Apple е включена ултраширокоъгълна камера. При Pro версиите комбинацията е от 3 камери на гърба, докато при iPhone 11 е двойна – широкоъгълна и ултраширокоъгълна.

Зад видимите компоненти на смартфоните стои и перлата в производителността на iPhone смартфоните – новият A13 Bionic чипсет, който според компанията е най-мощният процесор на пазара, с най-интелигентния изкуствен интелект. В комбинация с последната операционна система iOS 13, флагманите направиха истински фурор, а сега възможността да бъдат закупени със сериозна отстъпка от А1, дава повече свобода на потребителите да разполагат с технологично бижу от Apple.

Десет модела смартфони с отстъпки до 50% в голямата лятна разпродажба на A1.bg

До края на август на A1.bg клиентите могат да закупят устройства и джаджи на цени до 50 процента по-ниски от редовните при покупка с та...

Бюджетно предложение за непретенциозни потребители

Флагманите от серията 11 са част от кампанията на А1, а сред тях участва и добре познатият модел от преди няколко години – iPhone 7. С компактния си дизайн, множество функции, добра камера и мощ, смартфонът определено заслужава вниманието на много от потребителите, които търсят удобна и сигурна технологична джаджа и не попадат в категорията “power-users“.

Най-новият смартфон от Apple

Част от кампанията с отстъпки от А1 е и най-новият смартфон от Apple – iPhone SE 2020. Той бе и най-бюджетното предложение до момента от компанията. Премиерата на смартфона бе дългоочаквана, но в същото време бе и изненадващ ход от Apple. iPhone SE 2020 е уникален по-рода си. Той съчетава ключови компоненти, които са използвани във флагманската серия 11, с добре познатия дизайн на iPhone 8. По този начин се постига по-добра цена, но не се прави компромис с качеството.

В сърцевината на SE 2020 се намира 7-нанометровият чипсет A13 Bionic, като благодарение на него смартфонът може да използва последната версия на операционната система на Apple. Възможността да се използва eSIM също е налична, като в момента тази услуга се предлага в България единствено от А1. Основната камера също е на ниво, тя е широкоъгълна, а в допълнение единичният обектив притежава система за оптична стабилизация (OIS) за по-добри изображения и по-лесно снимане на видеа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy S23 256GB със 150 лева отстъпка в своя онлайн магазин до 17 април

Избирай от селекция безжични слушалки на лизинг без оскъпяване от А1 до края на април

До 30% намаление на книги в Ozone.bg в играта „Петък с Yettel”

Борислав Славов спечели награда БАФТА за музиката към "Baldur's Gate 3" (СНИМКА+ВИДЕО)

Вземи новия Nothing Phone 2A с 3 години гаранция и план от А1

Придобивките на работното място – повече или по-качествени

Вземи iPhone от А1 на изплащане без оскъпяване и с подарък – безплатна карта с мобилен интернет

Huawei FreeClip: Безжичните слушалки, които променят всичко (ВИДЕО)

Новата AI функция на Rakuten Viber обобщава груповите чатове за миг

iPhone 12 64GB и iPhone 13 128GB се предлагат с до 150 лева отстъпка в онлайн магазина на Yettel

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии