#ПоДоброАз: Усъвършенствай се и спечели iPhone 12 и още умни джаджи с Теленор и певицата Прея

4013
#ПоДоброАз: Усъвършенствай се и спечели iPhone 12 и още умни джаджи с Теленор и певицата Прея
Снимка: Аелита Спиридонова

Даровитата певица с много имена Прея смайва всички ни, не само с медения си глас, но и с желанието да става все по-добра версия на себе си. През годините тя доказа, че може да прояви воля и постоянство и определено резултатът е видим.

Теленор пък за трети пореден път спечели сертификат Best in Test от umlaut за качеството на мрежата си и затвърди успеха в стремежа си към по-добро. По този повод телекомуникационният оператор отправи поредица вълнуващи предизвикателства към Прея.

Вирус на телефона ли? Да, възможно е

Пада ли батерията на телефона ви по-бързо напоследък? Ако и вие като мен, отговаряте положително на този въпрос имам новини за вас. Не,...

Какви точно са те, може да видите в Instagram профила на певицата, а Прея ни сподели малко повече по темата. “Предизвикана съм от Теленор в рамките на три седмици да ставам по-добра версия на себе си в три области, които са ми интересни и наистина ме вълнуват, обаче определено не съм "мастър" в тях”, каза тя.

Певицата започна с трудното предизвикателство да направи суфле и въпреки че никога досега не е опитвала да сготви нещо подобно, резултатът е повече от смайващ. Тя въвлече в тази мисия не само своите последователи, а и близначките Сузи и Рени, които трябва да изтанцуват най-лудия TikTok танц. Своето #ПоДоброАз ще покаже и популярният актьор Сашо Кадиев.

Прея продължава да усъвършенства уменията си, като вече виждаме и усилията ѝ да се научи да свири на бас китара. Какво ще е последното ѝ предизвикателство и кои ще са късметлиите, които ще спечелят яки награди, може да следите в Instagram.

Теленор създава кампании, които приобщават всички за по-добро “утре”

Експертът по комуникации Вилиана Станева от Теленор сподели каква е стратегията на компанията когато става дума за социално корпоративн...

“За мен е много приятно да съм предизвикана именно от Теленор, защото те са абсолютен пример за това как с последователност ставаш по-добър. Тяхната мрежа го доказва непрестанно, а сега и с трети пореден сертификат Best in Test. Аз съм техен клиент от супер много време и мога, без да се замисля, да кажа, че никога не съм имала проблеми”, сподели талантливата певица.

Прея разказа за значението на мрежата в живота ѝ. “Аз постоянно уча и търся някаква нова информация, а за тази цел постоянно ми трябва интернет. Също така особено през 2020 г., когато ние, музикантите, имаме много по-малко участия, интернет е основният канал, по който аз си комуникирам с моите последователи и публиката си, така че ми е крайно важно да имам надеждна мрежа 24/7.”

Тя сподели и за вълнуващите емоции около новия ѝ сингъл, с който разпали своите фенове. “Много се вълнувам, супер съм щастлива, че успяхме да го осъществим, и то в абсолютно пълния му вариант с много як видеоклип, дело на Жоро Пеев. Емоцията със сигурност е много силна, защото 2020 г. е много трудна за артистите.”

И прикани всички: “Продължавайте да предизвиквате себе си към #ПоДоброАз, защото то съществува, то е някъде там отсреща, съвсем близо и ни очаква да стигнем до него и да го хванем за ръка. Аз моето го търся с всички сили! Следете в Instagram профила ми как отговарям на предизвикателствата на Теленор и ставам по-добра в разни неща всеки ден. Включвайте се и вие! Нека го правим заедно.”

Търговският директор на “Теленор България”: Основната ни цел е да предоставяме силно потребителско изживяване

Заради COVID-19, в краткосрочен план трябва да развием още дигиталните ни възможности, за да обслужваме още по-добре клиентите си. А те...

Всички, които се осмелят да се включат, като покажат своя опит за #ПоДоброАз в предизвикателството на Теленор в Instagram, ще имат възможността да спечелят яки награди, осигурени от Теленор - най-новия iPhone 12, смарт часовник HUAWEI WATCH GT 2 Pro Night Black и слушалки Samsung Galaxy Buds, а победителите ще бъдат избрани лично от Прея на 7 декември в нейния Instagram профил.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com