PROI Worldwide обяви лидерите на регионалните групи по здравеопазване

709
PROI Worldwide обяви лидерите на регионалните групи по здравеопазване
Снимка: Intelday

PROI Worldwide, най-голямата партньорска мрежа в света на водещи независими агенции за връзки с обществеността и интегрирани маркетингови услуги, обяви своя Глобален лидерски екип в здравния сектор (Global Healthcare Sector Team), който обединява 50 от своите партньорски компании със задълбочена експертиза в здравния сектор. Новият ръководен екип ще засили връзките и координацията между агенциите, увеличавайки добавената стойност за клиентите.

“Мащабът на PROI, културата на сътрудничество, стандартите за качество и разнообразието, предоставени от нашите партньори, дават на клиентите измеримо, конкурентно предимство”, каза Джеф Алтейд, глобален управляващ директор, PROI Worldwide.

Не на игра: Разказът на Ивайло Иванов - Играта, за това да преживееш COVID

“Тефтерчето ми с близки хора рязко намаля”, с разочарование споделя Ивайло Иванов, когото повечето от нас познават с артист...

“През 2020 г. глобалните здравни проблеми изискват ефективни и надеждни комуникационни процеси”, добави той.

Глобалният екип специалисти се ръководи от един от най-добрите пиар специалисти в здравния сектор - Гил Баш, управляващ партньор на американската агенция Finn Partners. Начело на европейския екип застава Елизабета Морони, управляващ директор на Heritage House - водеща италианска комуникационна агенция от Милано. За региона на Африка ще отговаря Матю Уорд - основател и директор на Levander Africa.

България също има свой представител в екипа специалисти в здравния сектор. Това е Боян Иванович, изпълнителен директор на комуникационна агенция Intelday Solutions, която е част от PROI Worldwide от 2014 г.

“PROI е уникална мрежа, дом на независими комуникационни агенции и най-вече на вдъхновяващи лидери в маркетинга и комуникациите от цял свят. Възможността да обменяме опит с колеги от различни пазари ни осигурява сериозно конкурентно предимство, от което ние, от Intelday, се възползваме всеки ден”, каза шефът на една от най-големите PR агенции в България.

Първи симптоми на настинка - какво трябва да направите веднага

В сезона на грипа и настинките все повече хора проявяват симптоми на простудни заболявания. В условията на пандемия мнозина си задават ...

Новосъздаденият регионален екип комуникационни специалисти в PROI Worldwide, която  обединява 78 агенции от цял свят, работещи съвместно на пет континента, включва повече от 50 агенции от партньорската мрежа, предлагащи експертни познания в областта на здравните комуникации и осведомеността за болести, управлението на проблеми, връзки с обществеността и маркетинг на лекарствени продукти.

С повече от 7000 служители, работещи в световен мащаб, предоставяйки услуги на 6300+ клиенти с почти 1 милиард долара приходи, агенциите от PROI представляват почти всяка голяма фармацевтична компания и водещи обществени здравни организации.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com