Служителите на А1 със специална награда от „Спасители на детството”

1220
Служителите на А1 със специална награда от „Спасители на детството”
Снимка: А1.bg

Служителите на А1 получиха специално признание по време на наградите „Спасители на детството”, които се организират за шеста поредна година от Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ). Те бяха отличени за своя принос към развитието на приемната грижа у нас – част от тях стават индивидуални дарители на организацията, а други участват пряко в инициативи в полза на приемните семейства и децата.

„Партньорството с НАПГ е един от най-големите социални проекти на А1 и един от най-важните за нас. Когато избираме кои организации да подкрепим, се водим най-вече от три критерия – каузата да е значима за българското общество, да се припознава от колегите в компанията и да показва видими резултати. Поздравявам ръководството и членовете на асоциацията за резултатите, които постигат вече 10 години. Вярвам, че заедно променяме нагласите и създаваме по-добро бъдеще”, сподели Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации” в А1.

И през тази година наградите „Спасители на детството” отдадоха дължимото на всички семейства, личности и организации, които със своята отговорност, вдъхновение и активна гражданска позиция, допринасят за развитието на приемната грижа в България. Конкурсът отличи и всеотдайните координатори на НАПГ в страната и социалните работници, без които процесът по приемна грижа би бил невъзможен.

Наградени бяха редица лекари за ефективната медицинска подкрепа на приемните семейства, учителите за подкрепата, която оказват на децата и младежите и общински институции и инвеститори за оказаното съдействие и цялостната работа по темата.

А1 започва да предлага смартфона LG K50s

Моделът идва с общо четири камери, елегантен дизайн, мощна батерия и голям дисплей Новият смартфон LG K50s вече е наличен в търговскат...

В партньорство с А1 единствената родителска организация на приемните родители у нас има възможност да предостави всички необходими услуги за развитие на програмата, включващи срещи и обучения за приемните родители, достъп до социални, правни и психологически консултации, участие на децата и младежите в лагери и обучения. От своето създаване преди 10 години досега асоциацията е привлякла повече от 800 приемни родители, специалисти и млади хора.

Текст под снимка: Биляна Дражева, мениджър „Вътрешни комуникации” в А1, получава наградата за цялостен принос към развитието на приемната грижа у нас, която бе връчена на А1.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

Yettel показва емблематични модели смартфони в „Музея на електронните отпадъци“

Украински военни се оплакват колко по-бавен е интернетът от Starlink и как не могат да се свържат

Министерството на ел. управлението търси помощ как точно да се забранява изкуственият интелект в България

Как ще се налагат забраните за използването на изкуствения интелект в България? (СНИМКИ)

Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24 с 3 години гаранция

Флорида ограничи използването на социални мрежи под 16- годишна възраст

Къде трябва да изхвърля стария си телефон и още важни въпроси за електронните отпадъци

Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”

Facebook връща една от най-омразните функции

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии