Служителите на Теленор помагат на над 50 деца в неравностойно положение за първия учебен ден

2864
Служителите на Теленор помагат на над 50 деца в неравностойно положение за първия учебен ден
Снимка: Теленор

За трета поредна година Теленор организира благотворителната инициатива „Готови за първия срок“, с която служителите на компанията подкрепиха деца в неравностойно положение. Кампанията дава възможност на ученици, подкрепени от фондация „Конкордия“, да посрещнат първия учебен ден и да започнат новата учебната година подготвени с необходимите учебни пособия и материали.

Над 50 деца на възраст между 3 и 17 години бяха зарадвани с подходящи за образователните им нужди пособия. Освен успешен старт в училище, по този начин Теленор дава на децата и необходимата увереност, за да пораснат образовани и достойни хора.

В рамките на благотворителната акция служителите на Теленор отделят от личното си време и даряват средства за закупуване на индивидуални подаръци, които  децата на „Конкордия“ са си пожелали за първия учебен ден. Списъкът с желания включва обикновени ученически пособия като раници, тетрадки, помагала, творчески материали и други, които семействата на децата се затрудняват да подсигурят.

Теленор ще предлага Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE от 18 септември

Теленор ще предлага най-новите продукти на Apple, включително Apple Watch Series 6, който предоставя революционни уелнес и фитнес възмо...

„Теленор и “Конкордия България” си партнират от няколко години и заедно успяваме  да подкрепим най-нуждаещите се сред нас. За втора поредна година заедно отбелязваме началото на учебната година и децата получават от служителите на Теленор най-шарените и красиви раници за училище, пълни с тетрадки, моливи флумастери и други изненади. Това помага на сериозните ни усилия да направим училището важна част от живота на децата.  Благодарни сме и високо ценим това партньорство! Благодарим на Теленор за подкрепата и доверието!”, каза Стела Гачевска, изпълнителен директор на фондация „Конкордия“.

Учениците от фондация „Конкордия“ са предимно от семейства, живеещи в недобри битови условия. Родителите им често се затрудняват в задоволяването на ежедневните нужди на децата си, а началото на учебната година е истинско предизвикателство за тях. Фондацията се стреми да подготви малчуганите за училище не само подпомагайки ги материално, но и чрез упражняване на основни умения, необходими в процеса на учене.  Децата на Конкордия в много отношения са деца като всички останали -  с огромни запаси от енергия, идеи и мечти. За някои от тях училището е единственият път към сбъдването на мечтите им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com