Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов Smart TV на Sony очаква клиентите в Теленор

3053
Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов Smart TV на Sony очаква клиентите в Теленор
Снимка: Telenor

Теленор предлага Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов смарт телевизор Sony. Двете устройства са налични в бъндъл пакет, кампанията за който продължава до края на март и от която могат да се възползват всички частни и бизнес клиенти на телекома. 

Осемядреният Qualcomm® Snapdragon™ 665 Mobile Platform процесор и изтънченият дизайн превръщат Sony Xperia 10 II в идеалния инструмент, с който да бъде уловено ежедневието и важните моменти. Целият корпус на телефона е обвит в Gorilla Glass 6 стъкло. Допълнителният рейтинг IP65/68 означава, че устройството успешно издържа на прах и намокряне.

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra с осем месеца безплатна застраховка Смартфон протект+ от Теленор

Теленор предлага на своите клиенти моделите Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra с промоционален период от осем месеца за ползване на з...

Тройната камера на Xperia 10 II с изкуствен интелект разпознава различни сценарии на заснемане, гарантирайки отлично качество. Телефонът е с 12MP широкоъгълна камера и с 8МР телефото обектив. 4K запис на видео и стабилизираща SteadyShot функция правят видеата на Xperia 10 II плавни и без разклащане на картината.

За цялостно дигитално изживяване специалната кампания на Теленор предлага Xperia 10 II в комплект със смарт телевизора SONY 43” FHD Smart TV. Устройството осигурява Full HD качество на картината. Функцията Smart Plug and Play дава възможност за безпроблемно и лесно прехвърляне от телефона на телевизора, а ClearAudio+ осигурява кристално чист звук.

Телевизорът предлага и удобна връзка с интернет и изведен YouTube бутон на дистанционното за още повече функционалност, правейки сърфирането наистина комфортно.

Кампанията за закупуване  на Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов смарт телевизор Sony важи при покупка в брой или вземане на пакета от двете устройства на лизинг.

Само онлайн от Теленор: всяка седмица устройство с отстъпка

Теленор ще предложи за своите клиенти специални оферти само в онлайн магазина на оператора. Започвайки на 1 март, всяка следваща седмиц...

Цената при закупуване на устройствата с план Тотал+ 52,99 лв. за 24 месеца в брой е 969,99 лв. с ДДС, а на лизинг за 24 месеца - 49,99 лв. с ДДС на месец.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com