Стил и качество от най-новия Samsung Galaxy S21

2399
Стил и качество от най-новия Samsung Galaxy S21
Снимка: А1

Елегантният и функционален флагман Samsung Galaxy S21, паралелно със световните поръчки, вече е достъпен за предварителни заявки и в България от А1. До 28 януари от телекома приемат предварителните поръчки и като комплимент към клиентите включват специални устройства. Добавянето на аксесоари в комплект с основното устройство не е новина, но това, че А1 предлага Samsung Galaxy S21 в комплект със зарядното, което вече не е част от официалния комплект на производителя, определено е.

Предлагането на зарядния адаптер отделно вече се превръща в установена практика сред много производители. От А1, обаче, включват оригинален Samsung Travel Adapter 25W в комплекта за поръчалите моделите от тази серия. Зарядното устройство се свързва с USB Тype-C и е съвместимо както с трите модела от Samsung Galaxy S21, така и с другите актуални смартфони на производителя.

А1 е първият телеком в България, който предлага мобилни Narrowband IoT решения

Решенията на А1 в сферата на „Интернета на нещата“ помагат на клиентите от различни отрасли на бизнеса и на публичните орга...

Samsung Galaxy S21 Ultra, S21+ и S21 – телефони за завиждане

Дори на пръв поглед трите модела от новата серия имат всички предпоставки да събудят завист у околните. На 14 януари беше световната премиера, на която станаха ясни детайлите за включените в моделите технологии от следващо поколение. Новата водеща серия на корейския гигант дебютира с емблематичен дизайн, епична камера и най-модерния процесор, създаван някога в устройство Galaxy. И не на последно място - всяко устройство предлага свързаност, мощност и производителност, традиционни за Samsung. Така смартфоните ще работят с петото поколение мрежи, като се очаква скоро те да бъдат съвместими и с 5G мрежата на A1. И трите смартфона са защитени от надраскване с най-модерния Gorilla Glass Victus, както и че са базирани на първия чипсет на производителя с 5 нанометрова технология – Exynos 2100.

 

И все пак – каква ще е цената?

А1 предлага на бизнес клиентите услуга за защита от хакерски атаки на web услуги като уебсайтове, електронни магазини и приложения

А1 навлезе успешно на пазара на услуги за киберсигурност и непрекъснато разширява портфолиото си от професионални решения за защита. Но...

Най-компактният от трите модела – Samsung Galaxy S21 е с размери от 151,7 на 71,2 милиметра и тежи 171 грама. Това е сравнително лек смартфон за размерите си. В същото време той е здрав и издръжлив. Притежава и сертификат за прахо- и водоустойчивост IP68. Има тройна основна камера, с обективи от съответно 64, 12 и 12 мегапиксела. Цените на най-малкия от трите модела S21 започват от 56,99 лева на месец при покупка с тарифен план A1 ONE Unlimited 5XL. Aко бъде закупен в брой със същия план, сумата е 1239,99 лева.

Samsung Galaxy S21+ притежава всичко, което има S21 – плюс още малко. Технологията на камерата е идентична, но дисплеят е по-голям – 6,7-инча, вместо 6,2 на S21. Капацитетът на батерията е по-голям - Galaxy S21 е снабден с литиево-полимерна батерия с капацитет от 4800 mAh. Това са цели 800 милиампер часа повече от тази на S21 модела. Тъй като е малко по-голям, моделът е и по-тежък, но остава удобен за работа. Логично, по-голямата версия на смартфона е и по-скъпа, с цени, започващи от 68,99 лева на месец с А1 ONE Unlimited 5XL. Цената му в брой с този тарифен план е 1519.99 лева.

Третият представител на серията – Samsung Galaxy S21 Ultra се отличава от другите по някои ключови характеристики. На първо място, силно впечатление прави отличната му четворна основна камера. Със своя 108-мегапикселов обектив тя нарежда модела сред най-прецизните в света на смартфон фотографията. Софтуер за автоматична стабилизация, 8К видео, двоен телефото обектив и възможност за заснемане на кадри в 12-битов формат, сравними с качеството на професионално фотографско оборудване, допълват нейните характеристики. Батерията на този модел достига 5000 mAh. Размерът на дисплея също е най-голям сред серията – 6,8-инча. Той е и най-скъпият представител на тазгодишната серия, като версията с 256 GB памет, при покупка с тарифен план A1 ONE Unlimited 5XL, струва 1899,99 лева в брой или 86,99 лева на месец за период от две години.

А1 прави 5G по-достъпна с пет нови смартфона, които работят с новата мрежа

А1 добави пет смартфона към своето портфолио от устройства, които поддържат петото поколение мрежа на телекома. Сред най-новите допълне...

Очаква се доставките на поръчаните предварително устройства да стартират на 29 януари и да продължат до 6 февруари. Точната дата на доставка зависи от датата на поръчка, както и графика за обслужване на съответното населено място от куриерските фирми. От А1 обаче напомнят, че устройствата ще се доставят безплатно до всяка точка на страната, а пазаруването онлайн по време на пандемия е още по-практично и безопасно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com