Свободата сам да избираш и комбинираш услуги

924
Свободата сам да избираш и комбинираш услуги
Снимка: А1

След месеците на притеснения и изолация, в навечерието на лятото, мнозинството от нас вече са зажаднели за смяна на обстановката и почивка. Но как да се откажем от удобството да гледаме телевизия и да използваме интернет? С новата концепция на технологичната компания А1 няма да ни се наложи. Новото портфолио телевизия, интернет и нет бокс дава максимална гъвкавост и удобство за потребителите. А тези, които планират да пренесат хоум офиса си на вилата, ще могат да се възползват от опцията за активиране на ТВ или интернет пакет на втори адрес без обвързване с договор. По този начин всеки нов или съществуващ абонат може да заяви същия тип услуга, каквато използва на постоянното си местоживеене, за друг адрес. 

Гъвкавост при комбиниране на услугите

Често предлаганите планове за фиксирани услуги включват параметри и условия, които според клиента не са необходими, а тези, които представляват интерес, са част от друг пакет. За да избегне и този момент, новото портфолио на А1 дава свободата на своите настоящи и бъдещи клиенти сами да изберат и комбинират най-подходящото за тях, вместо да избират от пакети с предварително дефинирани комбинации.

Всеки клиент ще оцени предимството на това сам да избира услугите, които ще използва спрямо нуждите и интересите си. Но освен удобство, новият начин на съчетаване на услугите предоставя и по-изгодни цени при комбинацията на интернет и телевизионни продукти от телекома.

Net Box с двойно повече интернет

Стартът на новото портфолио от телекомуникационни услуги на А1 съвпада и с пускането на ново предложение за интернет пакет - Net Box със 150 GB на максимална скорост. Net Box предоставя два пъти повече интернет от най-големия пакет, който предлагаше телекомът досега, и е подходящ както за дома в големия град, където активното потребление на интернет е от повече от едно устройство, така и за по-малки населени места или отдалечени вилни зони.

Допълнителен бонус при онлайн плащане

Дигиталните канали за самообслужване все повече доказват своите предимства като сигурен, лесен и удобен начин клиентите сами да управляват услугите, които използват. За да стимулира допълнително хората, които избират плащането през дигиталните канали като мобилното приложение Моят А1 и едноименната секция на А1.bg, технологичната компания дава допълнителен бонус - отстъпка от 1 лев от таксата на всеки от клиентите, платил сметката си през тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com