„Вещиците“, „Думи по стените на банята“ и „Ловът“ са сред акцентите в А1 Видеотека през март

1347
„Вещиците“, „Думи по стените на банята“ и „Ловът“ са сред акцентите в А1 Видеотека през март
Снимка: A1

През март абонатите на Xplore TV ще могат да прекарат редица часове в компанията на първокласни филми в А1 Видеотека. Сред заглавията в селекцията са „Вещиците“, „Думи по стените на банята“ и „Ловът“.

„Вещиците“ е римейк на едноименния филм от 1990-а, създаден по детската книга на Роалд Дал от началото на 80-те години на миналия век. В него режисьорът Роберт Земекис пресъздава мрачната, но хумористична и затрогваща история на малко осиротяло момче. През 1967 година 7-годишното сираче (Джазир Бруно) живее с баба си (Октавия Спенсър) в град Демополис, щата Алабама. Там той научава, че вещиците наистина съществуват и са навсякъде. За да се спасят от влиянието на измамно-очарователните, но зли и коварни вещици, бабата отвежда младия герой надалече в хубав морски курорт. Там обаче ги очаква изненадата, че Върховната вещица (Ан Хатауей) е събрала там предрешените си като мили дами приятелки от цял свят, за да задейства пъклените си планове.

А1 предлага план с неограничени минути и 50 000 МВ на максимална скорост само за 29,99 лв. на месец

Дни след старта на най-новата промоционална кампания на А1, тарифният план А1 ONE Unlimited 2XL се радва на засилен интерес сред клиент...

„Думи по стените на банята“ представя историята на Адам (Чарли Плъмър), ученик в гимназията, който мечтае да стане майстор-готвач. След като го изключват заради психотичен пристъп в час по химия по средата на срока, той се мести в католическо училище и усилено се опитва да запази в тайна психическото си заболяване. Но любовта на Мая (Тейлър Ръсел) му дава сили да продължи да преследва щастието си, без да се самоопределя с диагнозата си. Филмът, в който участва и световноизвестният Анди Гарсия в ролята на Отец Патрик, далеч не е поредната гимназиална история. Той повдига важни въпроси за стигмата от психическите заболявания и лечебната сила на любовта.

„Ловът“ разказва за дванадесет непознати мъже и жени, които се озовават на сечище, без да знаят нито къде точно се намират, нито как са попаднали там. Те не знаят, че са били избрани за нещо много специално - Ловът. Скрити в сянката на конспиративна теория от тъмните измерения на интернет, група заможни членове на обществото се събира в отдалечено имение, за да ловува хора. Но планът им е на път да се провали, защото една от „жертвите“ – Кристал (Бети Гилпин, Glow), познава играта на ловците по-добре от тях самите. Рязко ролите се разменят и Кристал започва да отстранява преследвачите си един по един и бавно, но сигурно се приближава до тайнствената фигура в центъра на всичко (двукратната носителка на „Оскар“ Хилари Суонк). Кой ще оцелее? Кой ще победи? И каква е страшната тайна зад Ловът?

А1 вече дава до 250 000 МВ интернет на максимална скорост с планове А1 ONE Unlimited

От 19 февруари влизат в сила нови условия за тарифните планове А1 ONE Unlimited на А1, с които клиентите ще получат възможност да изпол...

Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и професионален превод и субтитри. Зрителите на А1 Xplore TV могат избират между първокачествени филми на разнообразна тематика и подходящи за различни възрасти и лесно и удобно да търсят сред разнообразните заглавия. С времето платформата се адаптира към техните предпочитания и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки според техния вкус.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com