"Аз спах с девствения Хари": Появи се мистериозната дама от мемоарите на принца (ВИДЕО)

5785
"Аз спах с девствения Хари": Появи се мистериозната дама от мемоарите на принца (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Ако сте си мислели, че скандалите около принц Хари са приключили, жестоко се лъжете. Интересното тепърва започва. Както вероятно си спомняте, една от най-пикантните истории в автобиографичната книга "Spare" бе тази около първия секс на Хари. Откровеният разказ включваше признание, че случката се е разиграла в полето зад популярен пъб, когато Хари е бил на 17 години, а дамата е била по-възрастна от него.

Медиите веднага започнаха да "душат" и да спекулират коя е тази мистериозна дама, която е отнела девствеността на принца. Е, вече няма нужда от догадки. Дамата сама се разкри пред DailyMail.

Името ѝ е Саша Уолпол, има две деца и работи като багеристка. Тя и Хари са били от една приятелска компания и са излизали заедно почти редовно. Саша се е грижела за конете в бъдещото имение на крал Чарлз - Хайгроув. Тя е по-голяма от Хари само с две години.

Саша твърди, че през 2001 г. Хари направил първата крачка към "спонтанния и леко плашещ" секс в полето зад пъба, в който се забавлявали преди това. Според дамата тогава тя поканила Хари, за да отпразнуват 19-ия ѝ рожден ден. Двамата били близки приятели, така че в това нямало нищо необичайно.

"Хари описва първия си секс като "безславен". Разбира се, че е "безславен", та ние бяхме пияни и правихме секс в полето. Не беше планирано, а и не подозирах, че е девствен. Изглеждаше, че знае какво върши. Сексът беше бърз, див и вълнуващ. И двамата бяхме пияни. Нямаше да се случи, ако не бяхме пияни."

Двойката не се бави повече от 15 минути, но охраната на Хари вече се е активизирала и е започнала да го търси в околността. В крайна сметка го открили да се крие в телефонна кабина край пътя.

принц Хари

Разказът на Саша продължава: "На следващия ден се събудих с махмурлук и странно усещане. Бях спала с принц Хари. Бяха преспала с моя приятел Хари. Малко е странно, когато правиш секс с приятел, преминал си границата."

Неприятното усещане на Саша се оказало пророческо, защото след невинната забежка в полето зад бара, двамата повече не се видели - комуникацията им спряла рязко и завинаги.

Днес Саша работи като багерист, омъжена е и има две деца. И животът ѝ със сигурност се развива по доста по-различен начин от този на Хари. Е, в крайна сметка "приятелството" им явно все още е живо по някакъв начин, щом Хари е сметнал за важно да спомене този епизод от живота си в книга, продадена в рекордно много екземпляри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Абсолютен прецедент: Майсторите в "Бригада Нов дом" отказват да ремонтират къща

Гонзо е на ход: Виктория от "Ергенът" официално ще съди БФС

Сбогом, Цър-пър: Алек не даде роза на Виктория и разочарова зрителите

Жена, изпратила 8000 картички на Хари Стайлс, влезе в затвора

Рут Колева се оплака, че няма апартамент

60-годишен зарязал Маги от "Ергенът" заради по-млада

Цветелина Грахич кълне Слави Трионов: Боже, благодаря ти, че се отървах от тая помия! (СНИМКА)

Защо дъщерята на Том Круз не иска да го вижда?

Бившата на Рачков на луксозен меден месец (СНИМКА)

Драгана Миркович с разтърсващо признание за здравословното си състояние

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com