Бандерас тропна хоро с Ангелкова (Видео)

10273
Бандерас тропна хоро с Ангелкова (Видео)

Холивудската звезда Антонио Бандерас, който снима четвъртия си филм в София, се хвана на право хоро с министъра на туризма Николина Ангелкова в златната зала на Националната художествена галерия, бившия царски дворец, пише "24 часа".

Актьорът е бил поканен от Ангелкова да разгледа експозицията с литографии и керамики на Пабло Пикасо. Бандерас показал дълбоки познания за творчеството на испанския художник и разказал за двете негови платна, които притежавал, но с едната картина се разделил при развода си с Мелани Грифит.

За и против рекламата на Сталоун, Бандерас и Салма Хайек за България

Реклама на „Ню Имидж” или реклама на България – този спор се развихри в социалните мрежи заради клип с кинореклама от...

Бандерас демонстрирал и че е запознат, че последното българско царско семейство живее в Испания и казал, че дори се е срещал с представители на фамилията.

Министърът на туризма организирала изненада като поканила гайдари, коледарчета и ансамбъл "Българе", а Бандерас се забавлявал искрено и дори започнал да пее със солистката.

След като се извило правото хоро, актьорът първо снимал с телефона си, а после се хванал редом с другите танцьори и изненадал всички с уменията си.

"Тази гледка не е за изпускане. Ето как с Антонио Бандерас и ансамбъл "Българе" танцувахме право хоро в златната зала на Националната художествена галерия. Дали защото е истински професионалист, или защото вече знае как да танцува българското хоро, изглежда сякаш не му е за първи път. Изпълнение на ансамбъл Българе беше част от изненадата, която бяхме подготвили за кинозвездата, за да се запознае с българските традиции и култура. Той прие моята покана да разгледаме заедно изложбата на Пикасо, разположена на втория етаж в Националната галерия", написа Ангелкова във своя Фейсбук профил.

Холивудски звезди рекламират България като дестинация за кино

Антонио Бандерас, Силвестър Сталоун, Ейдриън Броуди – това са само част от холиводските звезди, които рекламират България в специ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com