Bonobo, Wolf and Lamb и Kutmah на празника на София

11725
Bonobo, Wolf and Lamb и Kutmah на празника на София

На 17 септември, специално за празника на София, организаторите на клубната вечер ReelFeel подготвят еднодневно събитие на открито с интересни български и чуждестранни изпълнители от независимата музикална сцена. ReelFeel Open Air се организира с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills и със съдействието на Столична община.

Събитието ще се проведе в пространството на складовете Деспред, точно зад централна митница София, където ще бъдат обособени две сцени. С ивента ReelFeel дава началото на третия си клубен сезон и за пръв път ще представи три различни формации, в рамките само на един ден.

Националният шампионат по Въздушна китара идва в София

Претендентите за шампион на София по Въздушна китара ще премерят сили в сряда, 24-ти юли, в Маймунарника. Събитието започва в 21:30 ч, ...

Музикалната програма на събитието ще включва както вече обявения концерт на Bonobo, така и изпълненията на диско-хаус продуцентите Wolf+Lamb и на британския експериментатор Kutmah.

Скоро ще бъдат обявени и българските участници в ReelFeel Open Air.

Bonobo ще пристигне с целия си бенд, за да представи най-новия си албум – The North Borders. Едноименното му турне обикаля Европа и Северна Америка и се радва на изключителен успех с 50 напълно разпродадени концерта през последните няколко месеца.

Стани част от най-мащабния фестивал Tomorrowland

Радио NOVA, ефирното радио в България, което традиционно подкрепя местната електронна сцена и излъчва пряко и ексклузивно партита от на...

За първи път у нас ще видим и представители на едни от най-видните диско хаус продуценти от Ню-Йорк – Wolf+Lamb, които събират на едно място имена като Soul Clap и Nicolas Jaar. Известни са и с естетските си партита в Marcy Hotel в Бруклин, където редовно звучат най-новите течения, въртящи се около екзотичното диско, хаус и други кросоувър, стилове характерни за нощния живот в Ню-Йорк. В София Wolf+Lamb ще бъдат представени от Nick Monaco и Zev Le Wolfe.

Не по-малко интересен е и третият артист, който ще вземе участие в събитието на 17-ти септември – Kutmah. Британският продуцент с египетски корени, роден в Брайтън, е минал през бийт школата на Лос Анджелис и е повлиян от цялата новата генерация продуценти около Flying Lotus и Brainfeeder. Диджей и продуцент с голям международен опит и широка музикална селекция, който определено си струва да се види на живо.

Билети за събитието ReelFeel Open Air могат да бъдат намерени в мрежите на Eventim и Tixgate на цена от 35 лева. В деня на събитието входът ще бъде 40 лева. ReelFeel Open Air е с начален час 18 часа и лица под 18 години ще бъдат допускани с придружител и предварително попълнена декларация (www.tixgate.com/bg/event/bonobo-the-north-borders-tour/230/ )

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com