bTV спря епизод на "Шоуто на Слави"

8646
bTV спря епизод на "Шоуто на Слави"

bTV спря излъчването на днешния епизод на "Шоуто на Слави" тази вечер (27.03.2017 г.). От телевизията са преценили, че "планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне на програмите си".

Такъв надпис тръгна по екраните на телевизията в началото на предаването тази вечер, като в момента се излъчва стар епизод на Шоуто.

Същевременно в сайта на bTV се появи съобщение за промяна в програмата за 22:30 ч. на 27 март. Публикуваме информацията без редакторска намеса:

"bTV прави промяна в програмата си за вечерта на 27 март. В 22.30 ч. ще бъде излъчено повторение на епизод от „Шоуто на Слави”. Първоначално планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си.

Слави Трифонов с ултиматум към Народното събрание

"Давам на новия парламент две седмици от свикването му да започне конкретна работа по приемането на решенията на народа от референдума....

bTV и „Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми.

Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV"

Очаква се Слави Трифонов да даде пресконференция, на която да обясни причините за така създалата се ситуация. 

Припомняме, че по-рано днес в отворено писмо до политиците Слави Трифонов даде ултиматум на новия парламент да се съобрази с волята на народа по отношение на референдума.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com