Какво ново в модата на дамските дрехи

17625
Какво ново в модата на дамските дрехи

Модата при дамските дрехи непрекъснато се променя. Появяват се нови стилове, възраждат се стари такива, нови комбинации стават актуални. Разбира се, всеки сезон се отличава със свои особености и през този също има някои специфични акценти.

Дизайнерите не пропуснаха да ни удивят и през този сезон. При изработването на дамските дрехи, те са проявили изящество, класика, колорит и лукс.

Вивиан Уестууд със странен съвет за красота

Британската дизайнерка Вивиан Уестууд сподели пред Gurdian каква е тайната на нейния сияен вид: "Човек не трябва много да се мие", спо...

Спортът навлиза вече не само сред начина ни на живот, но и в гардероба ни, при това не само за тренировка. Напротив, през този сезон комбинациите със спортни облекла - в частност, анцуг - са доста модерни, а не бива да забравяме и че са практични.

Голяма популярност набират и ватираните пухени якета. Те не само са модерни, практични и удобни, но и ще ви топлят през студените зимни дни.

Сред принтовете при дамските дрехи доминират зимните цветя, каретата и точките, както и етно мотивите. А при цветовете са лидери сребристото, червеното и тюркоазеното.

Един от най-популярните трендове за този сезон са перата от птици и цветната кожа с косъм. А не бива да забравяме, че денимът отново става актуален и комбинацията от дънки и дънково яке отново се завръща на мода.

Mодна икона на десетилетието e Кендал Дженър

Само преди десет години супермоделът Кендал Дженър е била на 11 години. Въпреки това следващата седмица тя ще бъде удостоена с отличиет...

През този сезон сред модните трендове силно присъстват жилетките. Например, плетени такива, асиметрични жилетки, модели с интересни копчета или перли и т.н. Могат чудесно да се комбинират с кожа или деним, за да се получи по-интересна визия.

Забелязваме и нарастващата актуалност на сатенените рокли в стил 80-те, които изглеждат елегантно и привлекателно. Може да се открият чудесни модели дамски рокли в големи размери все по-лесно и на по-достъпни цени! Голяма популярност сред модния свят придобиват и горнищата с качулки и принт. Но плетените пуловери също не бива да бъдат пренебрегвани, понеже определено са сред водещите стилове за този сезон.

Една тенденция, която упорито отказва да отиде в миналото, а и с право, са широките панталони. Тяхната популярност продължава и през този сезон, понеже тези модели са елегантни, стилни, красиви и практични. Могат да се комбинират с множество други облекла и са изключително удобни за носене.

Плюшените палта също са нещо, което очакваме да виждаме често през сезона, понеже не само са изключително топли и удобни, но и придават чар, елегантност и красота на всяка женска фигура.

Възхитителният стил на принцеса Даяна (СНИМКИ)

Принцеса Даяна направи истинска революция в кралската мода с помощта на някои от най-големите дизайнери в света по време на дворцовия й...

Разбира се, много други стилове женски дрехи също са популярни през този сезон, но това са някои от топ акцентите в модния свят и напълно заслужено, при това. Най-важното е да подбирате облеклото си внимателно и да комбинирате подходящи елементи, за да блеснете със стил, елегантност и превъзходна визия. Не е по-малко важно и откъде ще пазарувате, защото в www.elmaira.bg може да откриете стил, изтънченост и една цялостна нова визия!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Глория отговори със СНИМКА на слуховете за раздялата си с младото си гадже

Да се харесаш на всеки: Папи Ханс с емоционални признания за себе си (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com