Карл Лагерфелд за Ким Кардашиян: Като си размахваш бижутата, така става

3191
Карл Лагерфелд за Ким Кардашиян: Като си размахваш бижутата, така става
Снимка: Getty Images/Guliver

За да избегне грабежа в Париж, риалити звездата Ким Кардашиян е трябвало или да не демонстрира бижутата си, или да си поръча надеждна охрана. Това заяви художественият директор на „Шанел” Карл Лагерфелд, предаде БГНЕС.

"Не мога да се начудя защо тя се е настанила в хотела без охрана. Ако сте толкова знаменит и демонстрирате своите скъпоценности, то трябва да отивате в хотели, в които никой страничен човек не може да се приближи към стаята ви”, каза Лагерфелд. "Не може първо да демонстрирате своето богатство, а след това да се чудите, че някой поискал да го разделите с него”, обобщи модният гуру.

Ким Кардашиян с по-голяма охрана, отколкото Обама (ВИДЕО)

Известната заради скандалния си "лайфстайл" стил в цял свят Ким Кардашиян се прибра от Париж в Ню Йорк с охрана като на държавен глава....

Ким Кардашиян беше в Париж за Седмицата на модата. Преди два дни в хотела ѝ петима мъже, облечени като полицаи, нахлуха в стаята й и я обраха. Риалити звездата е била завързана и заключена в банята докато нападателите са откраднали от нея бижута на стойност десетки милиони. Сред откраднатите вещи е пръстен за близо 4 млн. евро и кутия с бижута на стойност 5 млн. евро. Взети са и два мобилни телефона. При обира трима от мъжете са пазели входа до стаята й, а двама други са извършили обира. Мъжете са насочили оръжие срещу нея, запушили са устата й, завързвайки ръцете и краката й.

По време на инцидента бодигардът на Ким е охранявал нейната сестра Кортни, която също бе в Париж за Седмицата на модата. Заради случилото се Кардашиян се прибра спешно в САЩ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com