X
 
 

Кога тръгва новото предаване на Слави?

68565 5
photo of Кога тръгва новото предаване на Слави?
Снимка: SlaviShow
Ще прави ли Слави Трифонов телевизия? И наистина ли е отложил учредяването на партията си?

От 15 септември насам жълти вестници и сайтове подлагат на съмнение телевизионния и политическия му проект, след като вече месец и половина няма никаква официална новина от тв водещия и неговия екип.

12% смятат Слави Трифонов за алтернатива на ГЕРБ

12% считат, че Слави Трифонов е алтернатива на партия ГЕРБ. В същото време евентуалният политически проект "Няма такава държава" би ста...

“Бачкаме”, отговарят лаконично оттам пред "24 часа", след като на 31 юли в последното издание на “Шоуто на Слави” по bTV Трифонов обяви, че след 15 септември ще тръгне новият му телевизионен проект, наречен “Седем осми”.

Малко по-късно бе публикувана и учредителна декларация, според която на 5 октомври ще бъде създадена партията “Няма такава държава”.

Учредяването е отложено, написа обаче тези дни жълт седмичник. “Абсолютна измислица е”, опровергаха от екипа на Слави пред "24 часа". По думите им те са подали всички документи, които се изискват по Закона за политическите партии. Те се изготвят по определени правила и няма как да бъдат променяни. “Нито сменяме името на партията, нито датата за учредяването ѝ, нито мястото. Няма и как да бъдат сменени, след като по закон сме обявили тези неща”, казаха от екипа.

И медийният проект щял да тръгне скоро. Въпреки подозренията, че той вероятно ще е онлайн, Слави и хората му продължават да работят за телевизия, отбелязва още изданието.

12% смятат Слави Трифонов за алтернатива на ГЕРБ

12% считат, че Слави Трифонов е алтернатива на партия ГЕРБ. В същото време евентуалният политически проект "Няма такава държава" би ста...

“Фейк новина е, че са купили пакет телевизионно време от TV1”, каза собственикът на кабелната телевизия Румен Ковачев пред вестника. Той обясни, че се е виждал с Трифонов през май, разговаряли са, но след това не са се срещали повече. От този разговор впрочем не е произлязла никаква сделка.

Другият упорит слух беше, че тв водещият купува “Евроком”, но и той все още е непотвърден. “Има юридически и технически казуси, които се решават по-сложно и именно те ни бавят. В момента, когато сме готови, ще обявим публично какво ще правим. Скоро ще е”, уточниха още от екипа на Слави.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  СОДИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ РЕАКЦИИ ДАДЕ КАТЕГОРИЧЕН ОТРИЦАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ - РУСКИЯ СВИНАР ГЕРГОВ ТРЕБЕ ДА СИ ОТЧУВА ДРУГО СВИНСКО ШОУ
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Добре де, я си погледнете заглавието! "Кога тръгва новото предаване на Слави?" После трябва да изчетем куп гупости, за да разберем отговора: "Ами не знаем!" Ако трябва да съ откровен, на мен изобщо не ми пука за отговора, защото не гледам неговите програми повече от 10 години, но се учудвам на похватите ви за "опит за летене".
 • Едно Ферари с цвят червен,,, 3.1 Едно Ферари с цвят червен,,, преди 1 месец Профил на трол?
  Толкова си може Учиндолското момче...подпръдюването му с виолончелото е класически номер...
  : 16 !
 • Shef na TV1 2 Shef na TV1 преди 1 месец Профил на трол?
  Извинявам се, че се правя на интересен и се гаврят с българския език - "фейк новина"
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  чакаме подаръците...
Последно в Актуално