Меган Маркъл се оказа в центъра на скандал за тромоз над слуги

20360
Меган Маркъл се оказа в центъра на скандал за тромоз над слуги
Снимка: Getty Images/Guliver

Говорител на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл заяви, че тя е натъжена от новината, че срещу нея са повдигнати обвинения в тормоз, докато все още живеела в двореца Кенсингтън, съобщава БГНЕС, позовавайки се на BBC.

Историята за това как Меган е принудила двама от личните си асистенти да напуснат работните си места и е нанесла морална травма на трети, е публикувана от "Таймс", където има имейл с подробности за конфликта и имената на участниците.

Според говорителя на Маркъл, това е поредната лична атака срещу херцогинята.

Публикацията излезе в навечерието на излъчването на интервюто на Меган и принц Хари с Опра Уинфри, планирано за понеделник.

Бъкингам: Хари и Меган губят всичките си почетни титли и кралското покровителство

Британският принц Хари и съпругата му Меган остават без никакви кралски титли и покровителство, след като потвърдиха пред кралица Елиза...

Меган живее в двореца почти година, откакто се омъжва за принц Хари през май 2018 г. От статията става ясно, че жалбата срещу херцогинята е получена през октомври 2018 г.

"Херцогинята е натъжена от тази последна лична атака срещу нея, защото самата тя е била жертва на тормоз и напълно подкрепя онези, които са преживели такава болка и травма", заяви личният ѝ представител. "В света царува състрадание и тя ще се опита да бъде пример за това как да правим правилни и добри дела", добави той.

Бъкингамският дворец, който отговаря за приемането на хора за кралската служба, обяви, че е изключително загрижен за обвиненията в тормоз срещу херцогинята на Съсекс и ще ги проучи внимателно. Бъкингамският дворец никога няма да толерира тормоза и тормоза на работното място, се казва в изявлението. Там също така се уточнява намерение да интервюира участващия персонал, за да види какви уроци могат да бъдат извлечени.

Засега всички са съгласни само в едно: цялото внимание ще бъде насочено към интервюто, което Меган е дала на Опра Уинфри.

Слугите от двореца отдавна искат да разкажат историята така, както я виждат. Някои от служителите на двореца са убедени, че буквално са се постарали да помогнат на Меган след сватбата, след което са били третирани много грубо или по-късно напълно уволнени като безполезни и ненужни. "Списъкът на исковете е много обширен и времето не е избрано случайно", казва един източник пред BBC при условие за анонимност.

Ето защо принц Хари и Меган Маркъл избраха Свети Валентин за новината за второ им дете

Кралица Елизабет II, принц Чарлз и всички от кралското семейство са изключително щастливи от новината за второто дете на принц Хари и М...

Защитата на Меган не се опитва да оспори съществуването или съдържанието на този имейл, но съдържа много сериозни твърдения. Писмото буквално внася в плът слуховете и догадките, които витаят около херцогинята, когато няколко месеца след сватбата няколко слуги напускат наведнъж работа.

Но поддръжниците на Меган няма да се откажат от позициите си. Те твърдят, че хората, посочени в писмото, което е попаднало във вестника, не са знаели нищо за жалбата и никога тя не е била под формата на официален документ. Но където и да е истината, напрежението и публичността в навечерието на излъчването на интервюто ескалираха до краен предел.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглиха като високопоставени членове на кралското семейство още през март 2020 г. и сега живеят в Калифорния. През февруари Бъкингамският дворец обяви, че няма да се върнат към церемониалните си задължения.

Двучасовото интервю на Меган и принц Хари ще се излъчи в САЩ по CBS в неделя вечерта на 7 март и във Великобритания в 21:00 часа /лондонско време/ в понеделник на 8 март по ITV. В съобщение от CBS се казва, че в интервюто Меган ще говори за брака си, как е влязла в кралското семейство, майчинството и как живее под толкова силен обществен натиск. Тогава принц Хари ще се присъедини към нея и заедно ще разкажат как миналата година са решили да се преместят в САЩ и за бъдещите си планове.

В откъс от встъпително интервю херцогът на Съсекс прави паралели между кралското и социалното отношение към майка му, принцеса Даяна и Меган. Според Хари, докато той и Меган не са решили да се оттеглят като високопоставени членове на кралското семейство, той се страхувал, че историята може да се повтори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Абсолютен прецедент: Майсторите в "Бригада Нов дом" отказват да ремонтират къща

Гонзо е на ход: Виктория от "Ергенът" официално ще съди БФС

Сбогом, Цър-пър: Алек не даде роза на Виктория и разочарова зрителите

Жена, изпратила 8000 картички на Хари Стайлс, влезе в затвора

Рут Колева се оплака, че няма апартамент

60-годишен зарязал Маги от "Ергенът" заради по-млада

Цветелина Грахич кълне Слави Трионов: Боже, благодаря ти, че се отървах от тая помия! (СНИМКА)

Защо дъщерята на Том Круз не иска да го вижда?

Бившата на Рачков на луксозен меден месец (СНИМКА)

Драгана Миркович с разтърсващо признание за здравословното си състояние

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com