Metro: Поли Генова ще осигури на България най-доброто ѝ класиране на Евровизия

8176
Metro: Поли Генова ще осигури на България най-доброто ѝ класиране на Евровизия
Снимка: EBU

България е на финал на "Евровизия" само за втори път, но спокойно може да спечели конкурса с песента If Love Was A Crime, пише британското издание Metro.

Ако Поли Генова наистина спечели, то това ще бъде шок за букмейкърите, които не ѝ отреждат големи шансове. Но пък новата система за гласуване на конкурса може да доведе до изненади.

Поли, не слушай завистниците...

Никой не може да бъде обичан от всички и това се доказва всеки път, когато заговорим за успехите на някого. Снощи Поли Генове се класир...

Поли е откритието на тазгодишната "Евровизия". Песента ѝ е сред най-популярните и бързи, а светещият ѝ костюм се вписва добре в изпълнението.

Оказва се, че феновете на конкурса имат и свои интерпретации на фразата „дай ми любовта“, която е единствената на български в текста на песента. Според Metro някои си тананикали "buy me a loser”, а други смятали, че Поли пее “find me a loofah”.

Видеото на ‘If Love Was A Crime” вече има близо 3 млн. гледания в YouTube. Песента се върти по клубовете в Средиземноморието и присъства в музикалните класации в Литва, Норвегия, Швеция и дори - колкото и да е странно - Гватемала!

Финалът е тази вечер и започва в 22:00 часа, а Поли ще пее осма. Тя излиза след изпълнителя от Израел Хови Стар. Мощна балада, следвана от бързо клубно парче - поредността е добра и за двамата, твърди британското издание.

Поли доказа, че "Евровизия" не е непревземаема крепост

В България "Евровизия" никога не набра тази популярност, която има в много други европейски и съседни на нас държави. И това е абсолютн...

Най-доброто класиране на България на "Евровизия" е през 2007 г., когато „Вода“ на Елица Тодорова и Стоян Янкулов зае пето място. Поли Генова обаче има голям шанс да подобри това постижение. Очаквайте цялата зала да избухне, когато тя се появи на сцената, завършва Metro.

Букмейкърските прогнози сочат, че Австралия става изявен втори фаворит след Русия, а шансовете на Русия леко намаляват. Все пак руската песен остава най-вероятен победител към момента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com