Мнозина в Холивуд мразят Силвестър Сталоун - ето защо

20933
Мнозина в Холивуд мразят Силвестър Сталоун - ето защо
Снимка: Getty Images/Guliver

Силвестър Сталоун е един от най-популярните актьори в света. Безспорно той е създал култови роли и филми като режисьор и сценарист. Сталоун е един от малкото актьори от 90-те години, който продължава да гради кариера и днес.

Силвестър Сталоун не е от богато семейство - той сам достигна върха на актьорската си кариера. Известен е с твърдия си характер, способността да отстоява позициите си - това е, което помогна на Сталоун да се превърне в един от най-търсените актьори в Холивуд. В същото време именно за тези качества предизвикват неприязън към него от други известни холивудски продуценти и негови колеги.

Борисов към Сталоун: Братко мой, минаха 10 години, а ти все си си Рамбо (СНИМКИ И ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов се срещна с легендарния актьор Силвесър Сталоун. Двамата показаха много топли отношения. "Как си, братко мой, р...

Филмът "Роки" напълно промени живота на актьора, осигурявайки на Силвестър Сталоун първите врагове в Холивуд. Сталоун сам написва сценария за филма "Роки". Сценарият се харесва на много известни студия, които бяха готови да купят авторските права и да заснемат филма. Но Сталоун имал едно условие: той самият да играе главната роля. Отхвърляйки това условие, почти всички студия отказаха снимките, въпреки че за сценария си неизвестния на никого по това време Сталоун би могъл да получи около 400 000 долара.

Въпреки тежкото си финансово състояние, Сталоун отказва да продаде сценария. С течение на времето той намери студио, готово да заснеме филма при неговите условия! И когато "Роки" стана хит, Сталоун изпадна в немилост пред много големи фигури в Холивуд.

Сталоун е доста взискателен - според негови колеги в продукцията. Долф Лундгрен заяви, че по време на снимките на "Роки 4" е получавал заплахи за уволнение от Сталоун по 50 пъти на ден. В същото време Лундгрен твърди, че се е опитвал да направи всичко по начина, по който Сталоун иска - просто последният постоянно не харесвал нищо.

А Стивън Сегал отказа да се снима във филма "Непобедимите" (The Expendables), чиито снимки бяха в България, с аргумента: "Някои колеги от снимачната площадка са ми просто отвратителни". Сегал не уточни за кого точно става въпрос, но американските медии веднага предположиха, че тези думи са по адрес на Силвестър Сталоун.

Няма да има обвинение в изнасилване за Силвестър Сталоун

Прокуратурата в окръг Лос Анджелис реши да не повдига обвинение в изнасилване срещу актьора Силвестър Сталоун, съобщи интернет порталът...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Леонардо ди Каприо се е сгодил? (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com