Неразкрити тайни от миналото на репортерката на "Господари на ефира" Ева Веселинова

123058
Неразкрити тайни от миналото на репортерката на "Господари на ефира" Ева Веселинова
Снимка: Facebook

Преди да стане репортерка в „Господари на ефира” новата коментаторка в „На кафе” Ева Веселинова е заработвала като сервитьорка и продавачка на златни бижута на гръцкия остров Санторини. Звездният ѝ час обаче ударил след като пробвала изненадващо да пробие чрез конкурса „Мис Плеймейт”.

Въпреки че напористата сливналийка имала физическите данни да спечели, голямата награда тогава грабнала Елена Кучкова, пише "Уикенд". В състезанието, в което Ева се вихрила без дрехи пред цяла България, участвала и най-известната силиконка Джулиана Гани, а Ева не успяла да влезе дори в челната тройка. Неуспехът обаче не демотивирал хубавата Ева. Голите фотоси, които русото изкушение направило, изстреляли кариерата ѝ стремглаво нагоре.

Слави осъди "Господари на ефира" и дарява парите от делото

Слави Трифонов осъди предаването "Господари на ефира". За това съобщи шоуменът в своя Facebook профил. "Днес Върховният касационен съд...

В същата година Веселинова се включи и в телевизионната игра на Нова телевизия „Сделка или не”. Там русата госпожица стана любимка на водещия Румен Луканов и на зрителите като Ева от Санторини, но пък показа пълна липса на късмет. Тя така и не успя да отвори пълна с пари кутия, но пък доби популярност и влезе в екипа на „Господари на ефира” като репортерка.

Макар че е родом от Сливен, Ева рядко се прибира там. Цялото ѝ семейство живее в Гърция. Самата тя прекарала цели 10 години в южната ни съседка. „Всички заедно отидохме в Гърция. Първоначално майка ми, после аз, уж на почивка, но видях, че там животът е значително по-лесен и приятен. Първо отидох да изкарам малко парички за една кола, но после записах да уча в университета и заминах. Видях, че е много хубаво – и времето е топло, и хората. Започнах да си плащам семестрите, да се издържам сама. После останах 10 години на Санторини. В началото ми беше много трудно, не знаех езика, там с английския е трудно, те ме майтапеха. Аз се надъхах и за три месеца го научих. Работих на много места, предимно в туристическия бранш - заведения, хотели, рецепция, пуул бар, бийч барове, в туристически офиси, бутици, обувки, дрехи, бижута, златарско ателие”, разказвала е Ева.

Имало дни, в които се труди по 11-12 часа, но била доволна. Веселинова дори е била на крачка от това да се омъжи в Гърция, но по пътя към олтара размислила и се прибрала у нас. „Бях на косъм да се оженя там. Но просто приключи и аз се прибрах. Аз съм човек, който обича промените и те трябва да се случват в момента, в който съм готова за тях. Твърде дълго време като си на едно място, то отеснява. Аз съм човек, който има нужда от промени, от движение, от нови неща. В един момент постигнах всичко там и реших да пробвам трудното в България. Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не исках да се захвана с каквото и да е, а исках да си работя по специалността, завършила съм „Журналистика”. Беше трудно, никой не искаше да ме приеме, казваха си „руса, млада, сигурно няма грам мозък”. Първите две години беше ад, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках”, разказала е Ева.

СЕМ срещу Гала - заради абсурдни теми и опасни съвети (ВИДЕО)

По повод съдържанието на предаването "На кафе", включено в програмата Нова телевизия на 08.12.2016 г., както и по други подобни случаи,...

Блондинката имала и амбиции за актриса, дълго се подготвяла за кандидат-студентските изпити в НАТФИЗ, но накрая се отказала и избрала журналистиката. Започнала работа в онлайн медия, но разбрала, че „Господарите” си търсят регионални репортери. Направила пробен репортаж, Джуди Халваджиян я харесал и я повикал на интервю. В началото бил доста скептичен към нея, но решил да ѝ даде шанс. Аудиторията я харесала още след първия репортаж и така Ева става част от екипа за постоянно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Леонардо ди Каприо се е сгодил? (СНИМКА)

Само истината: Цеци Красимирова разкри всичко за развода, за да се спре с измишльотините

Кой ще е големият победител в Звездния отбор на Hell's Kitchen?

Футуристичният апартамент на Карл Лагерфелд бе продаден за космическа сума

Бурни вълнения и нови обрати в "Ергенът" (СНИМКИ)

Плейн остави майката на децата си, чака бебе от друга?

Битката за рейтинга: Поредно ново ТВ предаване ще забавлява зрителите

Ново: Още един световен формат превзема телевизионния ефир (СНИМКА)

Невиждано напрежение в Hell's Kitchen

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com