Още една секс афера на Тръмп е на път да му изяде главата

8867
Още една секс афера на Тръмп е на път да му изяде главата
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившият модел на мъжкото списание Playboy Карън Макдугъл се обърна към Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане да бъде освободена от задължението да не разкрива публично информация за предполагаемата ѝ интимна връзка с Доналд Тръмп преди повече от 10 години, предаде БГНЕС, позовавайки се на информация на The New York Times.

Жалбата е насочена срещу медийна компания American Media и нейното издание National Enquirer, платило 150 000 долара на бившия модел на Playboy за изключителното право да публикува нейните истории. Адвокатът на ищеца Питър Стрис посочва, че National Enquirer така и не е публикувал материали за съпружеската измяна на Тръмп и е платил пари, за да не се допусне това и да принуди Макдугъл да мълчи.

Мелания заряза Тръмп в Давос заради секс скандал?

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп няма да придружи съпруга си на започващия днес (23 януари) Световен икономически форум в Давос. И въп...

Първите откровения на Макдугъл за връзката ѝ с Доналд Тръмп, която била консумирана след като милиардерът се оженил за третата си съпруга Мелания, се появиха в изданието New Yorker. Приятелят на Карън Джон Кроуфърд предал на New Yorker шест написани на ръка листа, в които Макдугъл описва как се е запознала с Тръмп и какви са били отношенията ѝ с него.

Двамата се запознали на празненство в имението на Playboy през юни 2006 година. Разменили си телефоните и започнали да общуват. След това се видели насаме в бунгало на хотел в Бевърли хилс. "Бях толкова развълнувана! Харесаха ми умът и очарованието му. Такъв учтив мъж", пише Макдугъл.

Двамата си поговорили около два часа, после "се съблекли и се заели със секс". След това Тръмп предложил пари на младата жена, но тя отказала. "Погледнах го и почувствах разочарование. И казах: "Не, благодаря, не съм такова момиче".

Малко преди президентските избори The Wall Street Journal съобщи, че приближеният на Тръмп Дейвид Пекър е платил на Макдугъл 150 хиляди долара, за да си мълчи за отношенията си с президента. По-късно същото издание съобщи, че адвокатът на Тръмп Майкъл Коен е платил 130 хиляди долара на бившата порноактриса Стефани Клифърд, известна с артистичния си псевдоним Сторми Даниелс, за да не говори за връзка с Тръмп.

Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години

Порнозвездата Сторми Даниълс разбуни духовете в САЩ преди време, хвърляйки бомбата, че е имала връзка с президента Доналд Тръмп от 2006...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Леонардо ди Каприо се е сгодил? (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com