Още една секс афера на Тръмп е на път да му изяде главата

8867
Още една секс афера на Тръмп е на път да му изяде главата
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившият модел на мъжкото списание Playboy Карън Макдугъл се обърна към Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане да бъде освободена от задължението да не разкрива публично информация за предполагаемата ѝ интимна връзка с Доналд Тръмп преди повече от 10 години, предаде БГНЕС, позовавайки се на информация на The New York Times.

Жалбата е насочена срещу медийна компания American Media и нейното издание National Enquirer, платило 150 000 долара на бившия модел на Playboy за изключителното право да публикува нейните истории. Адвокатът на ищеца Питър Стрис посочва, че National Enquirer така и не е публикувал материали за съпружеската измяна на Тръмп и е платил пари, за да не се допусне това и да принуди Макдугъл да мълчи.

Мелания заряза Тръмп в Давос заради секс скандал?

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп няма да придружи съпруга си на започващия днес (23 януари) Световен икономически форум в Давос. И въп...

Първите откровения на Макдугъл за връзката ѝ с Доналд Тръмп, която била консумирана след като милиардерът се оженил за третата си съпруга Мелания, се появиха в изданието New Yorker. Приятелят на Карън Джон Кроуфърд предал на New Yorker шест написани на ръка листа, в които Макдугъл описва как се е запознала с Тръмп и какви са били отношенията ѝ с него.

Двамата се запознали на празненство в имението на Playboy през юни 2006 година. Разменили си телефоните и започнали да общуват. След това се видели насаме в бунгало на хотел в Бевърли хилс. "Бях толкова развълнувана! Харесаха ми умът и очарованието му. Такъв учтив мъж", пише Макдугъл.

Двамата си поговорили около два часа, после "се съблекли и се заели със секс". След това Тръмп предложил пари на младата жена, но тя отказала. "Погледнах го и почувствах разочарование. И казах: "Не, благодаря, не съм такова момиче".

Малко преди президентските избори The Wall Street Journal съобщи, че приближеният на Тръмп Дейвид Пекър е платил на Макдугъл 150 хиляди долара, за да си мълчи за отношенията си с президента. По-късно същото издание съобщи, че адвокатът на Тръмп Майкъл Коен е платил 130 хиляди долара на бившата порноактриса Стефани Клифърд, известна с артистичния си псевдоним Сторми Даниелс, за да не говори за връзка с Тръмп.

Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години

Порнозвездата Сторми Даниълс разбуни духовете в САЩ преди време, хвърляйки бомбата, че е имала връзка с президента Доналд Тръмп от 2006...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com