Отрязано ухо или живот във вентилационна тръба: На какво са готови феновете заради своите кумири?

3090
Отрязано ухо или живот във вентилационна тръба: На какво са готови феновете заради своите кумири?
Снимка: Aditya Chinchure / Unsplash

Феновете на звездите често са готови на всякакви приумици само и само да направят впечатление на обожаваните от тях идоли или да се доближат до тях (поне във въображението си). Ето някои от най-необичайните примери, на какво са способни някои хора от „любов“ към известните личности.

Бийтълс

бийтълс

Източник: Getty Images

Заради истерията, често граничеща с лудост, около Бийтълс през 60-те години на миналия век е измислен терминът "Бийтълмания". Феновете на групата окупират летищата и хотелите, където се появяват музикантите, събарят загражденията, изскачат на сцената, припадат на концертите им, остават без глас от писъци. Те щурмуват и Бъкингамския дворец, когато удостояват Бийтълс с ордените на Британската империя.

Джъстин Бийбър

джъстин бийбър

Източник: Getty Images

Феновете на Джъстин Бийбър също са готови на какво ли не. Един от тях си направи купища пластични операции, за да стане копие на певеца и благодарение на това в някаква степен успя да отнеме част от славата на кумира си - самият Бийбър не хареса това. Друг негов фен по време на концерт в Дубай се промъкна на сцената докато Бийбър свиреше на роял и притичвайки, успя да го прегърне. Той мигновено бе изтикан настрана от охраната. Но покрай суматохата роялът се преобърна и само по чудо не смачка никого.

Моби

Почти сюрреалистична сцена преживява Моби през 90-те години в Торонто, когато по време на нощно парти на сцената се качва фен, маскиран като триметрово дърво. Тъй като всички решават, че това е част от шоуто, никой не реагира и на Моби му се налага сам да се справи с доста агресивното поведение на фена докато публиката в краката му се забавлява.

Джарет Лето

Ники Минаж плати висшето образование на свои фенове

Въпреки че на сцената демонстрира провокативно поведение, рапърката Ники Минаж всъщност има златно сърце. Тя трогна света с жест към св...

Джаред Лето е не само актьор, но и музикант в групата "30 Seconds to Mars", освен това е известен и като ценител на изкуството. Може би затова той реагира доста спокойно, когато един от феновете му изпраща отрязаното си ухо като подарък. "Беше много странно", казва актьорът и допълва, че е напомняло някак за Ван Гог. На въпрос какво е направил с ухото, Лето отговаря, че е пробил дупка в него и го е носил като висулка. Но по всяка вероятност това е шега: актьорът обича да предизвиква и шокира.

Джеси Джей

джеси джей

Източник: Getty Images

За една от почитателките на английската певица да носи същите дрехи като нея и да си прави същите татуировки на същите места не било достатъчно. Когато Джей си счупи крака през 2011 г. и се появи на концерт в гипс, тя получи съобщение от почитателката си, придружено от снимка, на която тя позира с гипс на същия крак.

Майли Сайръс и Дрейк

Фен на американската певица Майли Сайръс призна в мрежата, че си е направил 27 татуировки по цялото тяло, посветени на Сайръс. Фен на рапъра Дрейк пък си татуира името му на челото.

Тейлър Суифт

тейлър суифт

Източник: Getty Images

Лени Кравиц сподели с феновете си любовни мъдрости

Певецът Лени Кравиц даде ценни любовни съвети на своите почитатели. Според него в любовта хората трябва да се възползват от всеки момен...

Фермер от Мериленд, САЩ, окоси цяло царевично поле от пет хектара, за да създаде портрет на певицата Тейлър Суифт, което можеше да се види от птичи поглед. Впрочем Суифт оцени неговите усилия и сподели снимка на нивата в своя Instagram профил. Тя обаче не хареса друга ексцентрична проява на свой почитател, който преплува цял залив, за да стигне до нейния частен плаж и да се срещне с нея - певицата се обади на полицията.

Алла Пугачова

алла пугачова

Източник: Getty Images

През 80-те години на миналия век звездата е преследвана от истински сериен маниак (по-късно той е задържан за убийството на четири жени). В края на 90-те години пък един от почитателите й успява да се промъкне в дома й и в продължение на една седмица живее във вентилационна тръба, като излиза през нощта и опустошава хладилника й. Друга нейна почитателка се сприятелява с шофьора на певицата, за да може да се доближи до нея. Накрая дори се омъжва за шофьора и му ражда деца, молейки Пугачова да им стане кръстница, но звездата отказва.

По материали на РИА Новости

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Абсолютен прецедент: Майсторите в "Бригада Нов дом" отказват да ремонтират къща

Гонзо е на ход: Виктория от "Ергенът" официално ще съди БФС

Сбогом, Цър-пър: Алек не даде роза на Виктория и разочарова зрителите

Жена, изпратила 8000 картички на Хари Стайлс, влезе в затвора

Рут Колева се оплака, че няма апартамент

60-годишен зарязал Маги от "Ергенът" заради по-млада

Цветелина Грахич кълне Слави Трионов: Боже, благодаря ти, че се отървах от тая помия! (СНИМКА)

Защо дъщерята на Том Круз не иска да го вижда?

Бившата на Рачков на луксозен меден месец (СНИМКА)

Драгана Миркович с разтърсващо признание за здравословното си състояние

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com