Парфюм, създаден в колаборация с българин, предизвика фурор сред ютюбъри от цял свят

72883
 Парфюм, създаден в колаборация с българин, предизвика фурор сред ютюбъри от цял свят
Снимка: Insomnia

Искате ли да ви издадем една тайна? Хората които ухаят добре са много по-атрактивни и привлекателни!

Сега си представете, че има парфюм, заради който всички ще се обръщат след вас. Парфюм, заради който ще получавате безброй комплименти.

Да, той наистина съществува и това е Insomnia, който взриви българският пазар и се превърна в най-продаваният парфюм у нас. Той надмина по продажби всички вносни марки и се превърна в най-продавания парфюм в продължение на 3 години.

Мнения от цял свят

Insomnia започва да се продава първо само с Англия и месец по-късно парфюмът се продава в 30 страни. Към днешна дата се продава в над 60 страни и има десетки хиляди доволни клиенти, които години наред продължават да си купуват само и единствено него.

Още с изнасянето си в чужбина, парфюмът стана фурор сред най-известните т.нар. „парфюмни ютюбъри“ от цял свят, а ежедневно стотици и дори хиляди потребители пишат отзиви във фейсбук и Инстаграм страницата на Фавиол Сефери.

Изключително голям бум брандът бележи в Латинска Америка и Испания. Чужденците боготворят българския аромат и това е видимо от искрените им реакции в социалните мрежи под формата на видеа, коментари или снимки с продукта.

Досега не е имало български парфюмен продукт с такъв отзвук в чужбина. Може би се питате на какво се дължи това?

1. Цената на Insomnia e многократно по-добра от нишовите брандове - 58 лева за 50 милилитра

2. Уникалността и трайността на парфюма го превръщат в любимец на хиляди хора. Insomnia e в категорията extract de parfum (с над 30% съдържание чист парфюм), което го прави един от най-трайните парфюми на пазара.

3. Очарователността на парфюма се описва не само от парфюмните влогъри, но и от редица журналисти. Главният редактор на Световна енциклопедия за парфюми "Fragrantica" Мигел Матос, който е и креативен директор на Bruno Acampura (една от най-престижните италиански парфюмни къщи) пише цяла статия, в която признава Insomnia като достоен конкурент на най-скъпите брандове в света.

Ето и някои от ревютата на Insomnia в Youtube:

 

Изненада: Съвсем скоро на пазара ще излезе новия аромат Insomnia. За него Фавиол Сефери отново работи с мастър парфюмеристите на бранда Сезер Сабах и Светослав Русев.

Ние вече нямаме търпение, а ти?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com