Пиринско Младо пиво изненадва почитателите на натурални продукти с нова визия

15126
Пиринско Младо пиво изненадва почитателите на натурални продукти с нова визия

Пиринско откри новия бирен сезон с най-свежото предложение в портфолиото на Карлсберг България – Пиринско Младо пиво, и представи новата му визия на специално събитие.

Младо пиво е непастьоризирана светла бира със свеж вкус, алкохолно съдържание 4,4% и трайност 8 седмици. От месец май продуктът се предлага в нова оборотна стъклена бутилка от 330 мл, която запазва пивото приятно охладено и свежо през целия срок на годност. В неговия състав се съдържат три сорта хмел.

„Пиринско Младо пиво е изключително свежо и пивко. Сигурна съм, че всички любители на натурални и чисти продукти ще го оценят по неоспоримите му вкусови качества. Новата визия на пивото още веднъж подчертава свежото усещане, а присъщата му неподправеност и естествен състав неизбежно пораждат асоциации с природата“, каза Николета Йорданова, Старши Бранд мениджър на „Пиринско“ в Карлсберг България.

Свежото бирено предложение е достъпно за потребителите на препоръчителна цена от 0,70 лв.

При лансирането на Пиринско Младо пиво миналата година Карлсберг България прави инвестиции от над 2 млн. лв. за оборудване и технологична подготовка, необходима за производството му в пивоварната в Благоевград. След откриването на пречиствателна станция по-рано този месец, пивоварната вече работи и с възможно най-модерната и иновативна технология в пречистването на отпадните води от производството.

През изминалите 12 месеца Пиринско е бирена марка номер едно на България. По данни на агенция A/S Nielsen, за първите четири месеца на 2017 година тя постига 18,2% пазарен дял в обем от общия пазар на бира в страната. В същото време, Карлсберг България е най-бързо развиващата се бирена компания у нас. Данните на агенцията показват, че Карлсберг България е единственият бирен производител с ръст на пазарния дял за първите четири месеца на настоящата година.

Защото пием бира от хилядолетия и лятото заслужава ново свежо пиво

Юли месец. Лятото е в разгара си. Слънцето мощно огрява улици и поляни. Разхождате се и неусетно се сещате. Там някъде има напитка, коя...

За Карлсберг България

Продуктовото портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидности – ябълка, круша, къпина и боровинка.

За Карлсберг Груп

Карлбсерг Груп е една от водещите пивоварни компании по света, с голямо портфолио от бирени брандове и други напитки. Марките Carlsberg, Baltika и Tuborg са сред най-големите бирени марки на Европа. 42,000 души работят в компанията, а продуктите й се продават на 150 пазара по света. През 2016 година Карлсберг Груп продаде 117 милиона хектолитра бира, което се равнява на 35 милиарда бирени бутилки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com