Порнозвезда, инфлуенсър или нещо съвсем друго: коя е Стефани Разсолков от Survivor

113075
Порнозвезда, инфлуенсър или нещо съвсем друго: коя е Стефани Разсолков от Survivor
Снимка: bTV

Стефани Разсолков, позната в интернет пространството като Tattstoner, е едно от популярните лица в новия сезон на Survivor. Тя е млада, симпатична, доста тауирана и... може би е порнозвезда? Представената като инфлуенсър Стефани всъщност е звезда в платформата OnlyFans, в която срещу заплащане се предоставят различен снимков и видео материал, много често с порно или еротични сюжети. Разбира се, в горната информация няма абсолютно нищо лошо.

Стефани бе част от интернет риалитито "Къщата на инфлуенсърите", но сега ще се появи в национален ефир. Коя е тя? Нека разберем сега.

Какво значи Tattstoner?

Псевдонимът на Стефани е комбинация от две думи - "tatts", което е съкратено от "Tattoos" или татуровки и "stoner", което е жаргонна дума за човек, който пуши марихуана.

Инфлуенсър ли е Стефани Разсолков?

Категорично да. Освен платения профил в OnlyFans, който Стефани успешно развива, тя поддържа Instagram и Twitter акаунт, както и YouTube канал. Ако ви прави впечатление, че в профилите ѝ в социалните мрежи постовете са малко на брой, имайте предвид, че тя редовно е блокирана, а профилите ѝ са трити. Причината, разбира се, са провокативните снимки, които младото момиче публикува.

Божана Кацарова отговори на критиките за влизането ѝ в Survivor: Да не изпуснеш епизод, братле!

Божана Кацарова, която спечели третия сезон на кулинарното състезание Masterchef, а сега ще стане част от Survivor, побърза да "успокои...

Какъв е проблемът с влизането на Стефани в Survivor?

Проблемът с включването на Стефани в риалити формата в по-голямата си част е онлайн присъствието ѝ. Да, еротичните ѝ снимки практически са заключени, освен ако не платите, за да имате достъп. Но всичко друго, което тя показва или казва, в повечето случаи е на ръба на скандала. Ето пример с един неин призив в платформа за инфлуенсъри, която предлага "наемане" на известни личности срещу заплащане за специални поводи или просто ей така. Следва текстът към профила на Стефани във въпросния сайт. Призивът е амалгама от скандал и благотворителност.

"Хей п*ч**е и п**ки, тук можете да си поръчате много гръмнато поздравче за твой авер, за тебе си, за Ханука, Великден 🤣 Който повод искаш и за когато искаш. Също можем и на видео чат да се видим да обменим по няколко приказки или да си пафнем заедно. Ти си човека и нещата са в твои ръце, а от мен 50% ще отидат за дечица със синдром на Даун :) !! Ще се радвам да съм част от повода ти ! Седя си тука, чакам те ."

Истината е, че интернет поведението на хората много често се различава от реалната им същност, така че нищо чудно да се окаже, че Стефани Разсолков е един от най-силните играчи в Survivor 7. И докато чакаме старта на шоуто, нека видим промо видеото за новия сезон, което запали пожар от коментари в интернет. Гледайте ВИДЕОТО ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Абсолютен прецедент: Майсторите в "Бригада Нов дом" отказват да ремонтират къща

Гонзо е на ход: Виктория от "Ергенът" официално ще съди БФС

Сбогом, Цър-пър: Алек не даде роза на Виктория и разочарова зрителите

Жена, изпратила 8000 картички на Хари Стайлс, влезе в затвора

Рут Колева се оплака, че няма апартамент

60-годишен зарязал Маги от "Ергенът" заради по-млада

Цветелина Грахич кълне Слави Трионов: Боже, благодаря ти, че се отървах от тая помия! (СНИМКА)

Защо дъщерята на Том Круз не иска да го вижда?

Бившата на Рачков на луксозен меден месец (СНИМКА)

Драгана Миркович с разтърсващо признание за здравословното си състояние

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com