Принц Хари: Историята на майка ми принцеса Даяна се повтаря с Меган

23529
Принц Хари: Историята на майка ми принцеса Даяна се повтаря с Меган
Снимка: Getty Images

Съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл заяви, че представители на кралското семейство са я принудили да откаже публични изяви след сватбата им, информира ТАСС. Тя подчерта, че представители на кралското семейство са "готови да лъжат", за да защитят своите членове, но те не са защитили принца и съпругата му. „Кралицата винаги се е отнасяла прекрасно с мен“, каза тя Маркъл. Според нея някои членове на кралското семейство са били сериозно загрижени за цвета на кожата на нероденото й дете. По време на интервю, излъчено от CBS с американската телевизионна водеща Опра Уинфри, Меган Маркъл съобщи, че по време на първата си бременност представители на кралското семейство са я шокирали, като са заявили, че детето няма да стане принц и следователно няма да получи лична защита.

Кралското семейство, обясни тя, "не искаше да даде на сина си титла и защита поради "притеснения и разговори за това, колко тъмна може да бъде кожата", когато бебето се роди. Според Меган този въпрос е бил обсъден с принца Хари. Тя отказа да каже кой е инициаторът на тези разговори. „Би било много опасно за тях“, посочи херцогинята. Тя подчерта, че по време на бременността й е била буквално готова да стигне до точка на самоубийство поради натиска, упражняван от някои представители на кралското семейство. Маркъл също се определи като жертва на „истинска кампания за клевета“. Актрисата каза също, че очаква момиченце, което трябва да се роди това лято. В момента двойката живее в къщата, която са закупили в Санта Барбара, Калифорния, и отглеждат сина си Арчи.

Меган Маркъл се оказа в центъра на скандал за тромоз над слуги

Говорител на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл заяви, че тя е натъжена от новината, че срещу нея са повдигнати обвинения в тормоз, док...

По-рано британски вестници съобщиха, че преди херцогът и херцогинята на Съсекс да се разделят с кралското семейство, Меган Маркъл е имала многобройни конфликти с подчинените си. Бившите й помощници я обвиниха в тормоз и неоснователни твърдения. В Бъкингамския дворец обещаха да проведат разследване във връзка с твърденията, а представители на херцога и херцогинята категорично ги отхвърлиха, като ги нарекоха "фалшиви". Наследникът на британския трон, принц Чарлз Уелски, спря да говори със сина си, херцога на Съсекс Хари, след като научи за решението му, заедно със съпругата си Меган Маркъл, да се откаже от статута на възрастни членове на кралското семейство поради факта, че не са били разбрани и подкрепени в двореца. Това разкри самият принц Хари в интервюто, излъчено от CBS.

Той обяви, че е решил да обсъди с кралица Елизабет II и принц Чарлз решението да подаде оставка на членове на британското кралско семейство, преди да го обяви публично. „Когато бяхме в Канада, имах три разговора с баба ми и два разговора с баща ми, преди той да спре да отговаря на обажданията ми и да ме помоли да изложа всичко писмено“, каза херцогът. Той разкри, че е направил всичко и дори е включил подробности като възможна дата за обявяване на решението. Отговаряйки на въпроса на американската телевизионна водеща Опра Уинфри защо баща му се държи така, принц Хари каза след дълга пауза: „Защото от този момент взех нещата в свои ръце. Трябваше да го направя за семейството си, за собственото ми психично здраве, жена ми, а също и за сина ни Арчи. Защото можех да видя накъде върви това." Принц Хари обясни, че самото решение да се откаже от статута на член на кралското семейство е взето поради "липса на разбиране и липса на подкрепа".

Херцогът беше попитан и как майка му, принцеса Даяна, която почина през 1997 г., ще реагира на тази стъпка. "Мисля, че тя ще бъде много ядосана как се е случило всичко и ще е много разстроена" - каза херцогът. Той също така изрази загриженост, че „историята на принцеса Даяна се повтаря“ с Меган, чиято майка е афроамериканка, а социалните медии и расовите проблеми са влошили нещата. Говорейки за живота си в кралското семейство, принц Хари подчерта, че „е попаднал в капан, но не е знаел", докато не е срещнал бъдещата си половинка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Леонардо ди Каприо се е сгодил? (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com