X
 
 

Първо предложение за работа към принц Хари

13318 1
Първо предложение за работа към принц Хари
Снимка: Getty Images/Guliver
Веригата за бързо хранене Burger King предложи позицията на асистент по продажбите на 35-годишния Хари, след като той и съпругата му Меган обявиха миналата седмица, че се оттеглят като членове на кралското семейство и планират да станат "финансово независими", информира "Контактмюзик".

Централата на Burger King в Аржентина беше първата, който се свърза с херцога на Съсекс. Съобщението им в Twitter гласи: „Разбрахме, че принцът и херцогинята са решили да се откажат от ролята си в кралското семейство и ще работят, за да станат финансово независими. И така, имаме предложение за Вас: Направете като хиляди хора първите си стъпки в света на бизнеса с нас. Знаете, че короната (в името на веригата – бел. ред), ще Ви подхожда идеално. Освен това, след толкова години живот като херцози, е време да започнете да се храните като крале'', предаде БГНЕС.

Колко точно ще струва "новият живот" на Хари и Меган?

Новият живот на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл в Канада, в която херцогът и херцогинята на Съсекс възнамеряват да прекарват зна...

По-късно Burger King - САЩ последва поканата на аржентинския клон: "Предлагаме на кралската двойка работа на непълно работно време".

Миналата седмица двойката - която има осеммесечен син Арчи предизвика размирици в кралското семейство, обявявайки плановете си за "изработване" на нови обществени роли.

Херцозите на Съсекс заявиха: "След много месеци на размисъл и вътрешни дискусии ние решихме да направим преход през тази година, като започнем да внесем нова прогресивна роля в тази институция. Ние възнамеряваме да се оттеглим като "старши" членове на Кралското семейство и да работим, за да бъдем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно величество Кралицата".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Октомври 1 Октомври преди 5 дена Профил на трол?
    Поредните циркове на един чийто има много роднини Международни военнопрестъпници. Самата му баба е Убийца на родната му майка. И ако беше действително както се представя то този щеше сега да си има сериозни проблеми с престъпният си род. Но , няма такова нещо. А , този цирк е организиран и от бабата му вещица / Военнопрестъпницка/
Новини или Novini - картината на печата за 20 януари
Новини или Novini - картината на печата за 20 януари

Редакционният екип на Actualno.com представя краткия преглед на печата, посветен на акцентите от вестниците, за днешния 20 януари, понеделник. Вестник...