Родните звезди заведоха децата си на училище (СНИМКИ)

19638
Родните звезди заведоха децата си на училище (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Първият учебен ден традиционно е един от най-важните дни в живота на всяко дете. По традиция той преминава почти неусетно - в запознаване с нови учители, съученици и създаване на приятелства. 60 000 първокласници прекрачиха за първи път прага на българските училища тази година. Заедно с тях бяха и децата на родни звезди, които заведоха малките си ученици и побързаха да споделят това в профилите си в социалните мрежи.

Първа се включи с развълнувано слово плеймейтката и тв водеща - Николета Лозанова. Звездата сподели снимка на дъщеричката си Никол с думите "На добър час, мое Всичко!". Лозанова роди дъщеря си през 2012 г. след особено шумна връзка с футболиста Валери Божинов. Двамата се разведоха няколко години по-късно, но и до днес си поделят задълженията към малката си наследничка. Почитателите на НиЛо, както Николета е известна в медийното пространство, побързаха да поздравят гордата майка, като на повече от тях направи впечатление раничката на Никол, която е на известна марка и със сигурност струва колкото няколко други детски раници.

Дългогодишната опонентка на Лозанова и бивша приятелка на Божинов, фолк звездата Алисия, не сподели снимка от първия учебен ден на сина си Валери-младши, но пък няколко дни по-рано го поздрави за рождения му ден. 12-годишният футболен наследник е видимо копие на баща си и често може да бъде забелязан с футболен екип.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

Поп фолк певицата Галена също поздрави за началото на учебната година. Тя качи стори със сина си Стефан. Той е на 10 години и много често радва певицата с високите си оценка, както тя самата нееднократно е споделяла.

Преди малко повече от 5 години татко за първи път стана и хитовият водещ на БТВ - Светослав Иванов. Той заедно с половинката си Вяра Деянова изпратиха дъщеря си в училище, като журналистът качи снимка на малката Йоана заедно с нейна приятелка, и двете носещи големи раници.

Обичайният от всички актьор Александър Сано също не остана по-назад. Дъщеричката му Ава беше изпратена на училище от него и майка й - бившата водеща Нели Атанасова. Двамата са заедно от почти 12 години и въпреки многото слухове за раздяла, все още са много влюбени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com