Родните звезди заведоха децата си на училище (СНИМКИ)

19638
Родните звезди заведоха децата си на училище (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Първият учебен ден традиционно е един от най-важните дни в живота на всяко дете. По традиция той преминава почти неусетно - в запознаване с нови учители, съученици и създаване на приятелства. 60 000 първокласници прекрачиха за първи път прага на българските училища тази година. Заедно с тях бяха и децата на родни звезди, които заведоха малките си ученици и побързаха да споделят това в профилите си в социалните мрежи.

Първа се включи с развълнувано слово плеймейтката и тв водеща - Николета Лозанова. Звездата сподели снимка на дъщеричката си Никол с думите "На добър час, мое Всичко!". Лозанова роди дъщеря си през 2012 г. след особено шумна връзка с футболиста Валери Божинов. Двамата се разведоха няколко години по-късно, но и до днес си поделят задълженията към малката си наследничка. Почитателите на НиЛо, както Николета е известна в медийното пространство, побързаха да поздравят гордата майка, като на повече от тях направи впечатление раничката на Никол, която е на известна марка и със сигурност струва колкото няколко други детски раници.

Дългогодишната опонентка на Лозанова и бивша приятелка на Божинов, фолк звездата Алисия, не сподели снимка от първия учебен ден на сина си Валери-младши, но пък няколко дни по-рано го поздрави за рождения му ден. 12-годишният футболен наследник е видимо копие на баща си и често може да бъде забелязан с футболен екип.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

Поп фолк певицата Галена също поздрави за началото на учебната година. Тя качи стори със сина си Стефан. Той е на 10 години и много често радва певицата с високите си оценка, както тя самата нееднократно е споделяла.

Преди малко повече от 5 години татко за първи път стана и хитовият водещ на БТВ - Светослав Иванов. Той заедно с половинката си Вяра Деянова изпратиха дъщеря си в училище, като журналистът качи снимка на малката Йоана заедно с нейна приятелка, и двете носещи големи раници.

Обичайният от всички актьор Александър Сано също не остана по-назад. Дъщеричката му Ава беше изпратена на училище от него и майка й - бившата водеща Нели Атанасова. Двамата са заедно от почти 12 години и въпреки многото слухове за раздяла, все още са много влюбени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Леонардо ди Каприо се е сгодил? (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com