Сестрите Alessa са номинирани за Жена на годината

22064
Сестрите Alessa са номинирани за Жена на годината
Снимка: Alessa

Списание GRAZIA за 15-та поредна година ще награди жените, които ни вдъхновиха през 2020. Номинирани са общо 45 дами в 9 различни категории - всяка една от тях доказала, че успехът, смисълът и работата могат да се случат и в новото странно време, в което живеем. Сред тях са сестрите Мими Ненкова и Мая Топчиева, които ще се борят за отличието "Бизнес по време на пандемия".

Двете дами стоят зад успешния моден бранд Alessa, който се радва на голям интерес както у нас, така и в чужбина. Мими, която наскоро стана майка, и Мая стартират бизнеса си преди 8 години със сайт, струващ едва 19 долара. Днес двете сестри имат екип от 70 души, продават моделите си в цели 26 държави и имат милиони потребители в социалните мрежи. Миналата година Мими грейна и на корицата на Forbes България. Тя беше включена в класацията "30 under 30" за най-предприемчивите млади българи, които променят света.

Както споделят двете за бранда си: "Още от малки усетихме придърпване към света на красивите дрехи, обувки и модата като цяло. Малко по малко придърпването се превърна в страст, която впоследствие ни подтикна да опитаме да реализираме една смела за нас мечта - наш собствен моден бранд. Но не обикновен бранд, а такъв, който да притежава необходимите качества, които да спечелят самите нас за клиент - до живот. От аматьорския сайт за 19 долара до днес много неща се промениха, но едно в нас си остава - страстта по модата, отдаденост към нашите Алеси и безкрайната любов към това, което правим".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com