X
 
 

Шарън Стоун направи тежко признание

Шарън Стоун е поела нова роля - като защитник на заболявания, свързани със застаряването на мозъка, които непропорционално засягат жените, съобщи Variety. Само една трета от пациентите на Алцхаймер са мъже.

„Затова го правя: Майка ми имаше инсулт. Баба ми имаше инсулт. Имах масиран инсулт - и деветдневно кървене на мозъка”, каза тя пред Variety на събитие, на което беше домакин, за да повиши осведомеността за Инициативата за здраве на мозъка на жените в Западен Холивуд, предаде БГНЕС.

Шарън Стоун - на 59 с тяло като на 20-годишна (СНИМКА)

Една снимка е особено коментирана в публичното пространство в последните няколко дни. Тя е на актисата Шарън Стоун, която демонстрира п...

Твърди се, че в Холивуд обичат завръщането, но това не се случва при Шарън. „Хората се отнасят с мен по начин, който беше брутално нелюбезен“, каза тя. И тя няма предвид за мъже. "От други жени в моя бизнес до жена съдия, която се занимаваше с моето дело, не мисля, че някой разбира колко опасен е инсултът за жените и какво е необходимо, за да се възстановиш - отне ми около седем години."

През това време Стоун претърпява непреодолими загуби, както професионални, така и лични: „[От] опити да запазя попечителството над сина ми до това просто да функционирам - да бъда в състояние да работя“, добави Стоун. „Бях толкова благодарна на Бернар Арно, който ме спаси, като ми даде договор с Dior. Но трябваше да предоговоря ипотеката на къщата си. Загубих всичко, което имах. Загубих мястото си в бизнеса. Аз бях най-популярната филмова звезда, нали знаете?“, казва тя с треперещ глас. „Беше все едно да си принцеса Даяна, бях толкова известна - и тя умря, а аз имах инсулт. И бяхме забравени."

Но Шарън иска хората да помнят нейния съвет, който потенциално може да спаси живота им: “Ако имате наистина лошо главоболие, трябва да отидете в болница. Не отидох в болницата три или четири дни след инсулта. Повечето хора умират. Имах шанс от 1% да оживея, когато ме оперираха - месец след това не се знаеше дали ще оцелея. „Никой не ми е казвал това – прочетох го в списание.“

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално