Шарън Стоун направи тежко признание

20970
Шарън Стоун направи тежко признание

Шарън Стоун е поела нова роля - като защитник на заболявания, свързани със застаряването на мозъка, които непропорционално засягат жените, съобщи Variety. Само една трета от пациентите на Алцхаймер са мъже.

„Затова го правя: Майка ми имаше инсулт. Баба ми имаше инсулт. Имах масиран инсулт - и деветдневно кървене на мозъка”, каза тя пред Variety на събитие, на което беше домакин, за да повиши осведомеността за Инициативата за здраве на мозъка на жените в Западен Холивуд, предаде БГНЕС.

Шарън Стоун - на 59 с тяло като на 20-годишна (СНИМКА)

Една снимка е особено коментирана в публичното пространство в последните няколко дни. Тя е на актисата Шарън Стоун, която демонстрира п...

Твърди се, че в Холивуд обичат завръщането, но това не се случва при Шарън. „Хората се отнасят с мен по начин, който беше брутално нелюбезен“, каза тя. И тя няма предвид за мъже. "От други жени в моя бизнес до жена съдия, която се занимаваше с моето дело, не мисля, че някой разбира колко опасен е инсултът за жените и какво е необходимо, за да се възстановиш - отне ми около седем години."

През това време Стоун претърпява непреодолими загуби, както професионални, така и лични: „[От] опити да запазя попечителството над сина ми до това просто да функционирам - да бъда в състояние да работя“, добави Стоун. „Бях толкова благодарна на Бернар Арно, който ме спаси, като ми даде договор с Dior. Но трябваше да предоговоря ипотеката на къщата си. Загубих всичко, което имах. Загубих мястото си в бизнеса. Аз бях най-популярната филмова звезда, нали знаете?“, казва тя с треперещ глас. „Беше все едно да си принцеса Даяна, бях толкова известна - и тя умря, а аз имах инсулт. И бяхме забравени."

Но Шарън иска хората да помнят нейния съвет, който потенциално може да спаси живота им: “Ако имате наистина лошо главоболие, трябва да отидете в болница. Не отидох в болницата три или четири дни след инсулта. Повечето хора умират. Имах шанс от 1% да оживея, когато ме оперираха - месец след това не се знаеше дали ще оцелея. „Никой не ми е казвал това – прочетох го в списание.“

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Леонардо ди Каприо се е сгодил? (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com