Слави и "Ку-Ку бенд" с концерт в най-голямата зала в Европа

15355
Слави и "Ку-Ку бенд" с концерт в най-голямата зала в Европа
Снимка: SlaviShow

След поредицата изключително успешни концерти в страната през последните 3 години в зала "Арена Армеец" и на Националния стадион "Васил Левски", Слави и „Ку-Ку бенд“ ще изнесат уникален по рода си концерт в музикалния гигант – зала O2 Арина (The O2 Arena) в Лондон на 9 юни тази година, съобщиха от екипа на "Седем осми".

За музикантите това ще е трето излизане на сцена в британската столица след концерта им в зала „Астория“ през 2004 година и след като през 2016 г. българска публика напълни зала Wembley Arena и пя с "Ку-Ку бенд" български песни. 

The O2 Arena е мултифункционална зала с 20 000 места. Тя е най-голямата в Европа и една от най-модерните зали в света, разполагаща с огромни технически ресурси. В нея е играл Григор Димитров, а изпълнители от ранга на Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери ще напълнят залата в дните около концерта на "Ку-ку бенд". Именно на тази забележителна сцена Майкъл Джексън планираше да изнесе последните си десет концерта през 2009–2010 година.

Слави подарява диск с патриотични песни на всички училища и читалища

В предаването си от снощи (9 октомври) Слави Трифонов анонсира идеята да бъде създаден компакт диск, който да включва най-великите патр...

Повече от половин година са вървели преговорите за концерта, разказа музикалният продуцент Евгени Димитров, като за успешния им завършек е помогнал концертът в зала Wembley Arena, който Слави и „Ку-Ку бенд“ направи преди две години в Лондон. Евгени Димитров увери, че по подготовката на концерта се работи с най-големите световни компании за техническо обезпечаване.

От екипа на Слави казват, че се очертава това да бъде най-голямото българско събитие извън границите на страната.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 23 февруари, петък, в 09:00 часа лондонско време (11 българско). Билети ще могат да бъдат закупени по електронен път от сайта на зала The O2 Arena, от Amazon Tickets и в магазините от веригата Bulgarian food – Vintex BG в Лондон.

Информация за продажбата на билетите ще може да бъде намерена на сайта на The O2 Arena, както и на телефон 00447597397062 от 09:00 до 17:00 часа.

Вижте избрани моменти от двата концерта на Слави и "Ку-Ку бенд" (ВИДЕО)

Днес, 18 юни, предстои третият пореден концерт-спектакъл "Има такъв народ" на Слави Трифонов, "Ку-Ку бенд" и фолклорни и танцови формац...

Actualno.com припомня, че за 25 години история група "Ку-Ку бенд" има издадени 23 албума.

На Националния празник 3 март ще излезе и албум с патриотични песни, който ще бъде подарен на всички български училища и читалища, както и на много неделни училища в чужбина.

Дискът ще съдържа 21 песни, техните инструментални версии и книжка с оригиналните пълни текстове. Част от песните в албума са: „Къде си, вярна ти, любов народна“, „Боят настана“, „Вятър ечи, балкан стене“, „Де е България“, „Жив е той, жив е“, „Хубава си, моя горо“, „Изгрей, зора на свободата“, „Идем, идем, сган проклета“, „Ясен месец веч изгрява“, „Мила родино“.

Снимки: SlaviShow

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com