Слави и "Ку-Ку бенд" с концерт в най-голямата зала в Европа

15355
Слави и "Ку-Ку бенд" с концерт в най-голямата зала в Европа
Снимка: SlaviShow

След поредицата изключително успешни концерти в страната през последните 3 години в зала "Арена Армеец" и на Националния стадион "Васил Левски", Слави и „Ку-Ку бенд“ ще изнесат уникален по рода си концерт в музикалния гигант – зала O2 Арина (The O2 Arena) в Лондон на 9 юни тази година, съобщиха от екипа на "Седем осми".

За музикантите това ще е трето излизане на сцена в британската столица след концерта им в зала „Астория“ през 2004 година и след като през 2016 г. българска публика напълни зала Wembley Arena и пя с "Ку-Ку бенд" български песни. 

The O2 Arena е мултифункционална зала с 20 000 места. Тя е най-голямата в Европа и една от най-модерните зали в света, разполагаща с огромни технически ресурси. В нея е играл Григор Димитров, а изпълнители от ранга на Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери ще напълнят залата в дните около концерта на "Ку-ку бенд". Именно на тази забележителна сцена Майкъл Джексън планираше да изнесе последните си десет концерта през 2009–2010 година.

Слави подарява диск с патриотични песни на всички училища и читалища

В предаването си от снощи (9 октомври) Слави Трифонов анонсира идеята да бъде създаден компакт диск, който да включва най-великите патр...

Повече от половин година са вървели преговорите за концерта, разказа музикалният продуцент Евгени Димитров, като за успешния им завършек е помогнал концертът в зала Wembley Arena, който Слави и „Ку-Ку бенд“ направи преди две години в Лондон. Евгени Димитров увери, че по подготовката на концерта се работи с най-големите световни компании за техническо обезпечаване.

От екипа на Слави казват, че се очертава това да бъде най-голямото българско събитие извън границите на страната.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 23 февруари, петък, в 09:00 часа лондонско време (11 българско). Билети ще могат да бъдат закупени по електронен път от сайта на зала The O2 Arena, от Amazon Tickets и в магазините от веригата Bulgarian food – Vintex BG в Лондон.

Информация за продажбата на билетите ще може да бъде намерена на сайта на The O2 Arena, както и на телефон 00447597397062 от 09:00 до 17:00 часа.

Вижте избрани моменти от двата концерта на Слави и "Ку-Ку бенд" (ВИДЕО)

Днес, 18 юни, предстои третият пореден концерт-спектакъл "Има такъв народ" на Слави Трифонов, "Ку-Ку бенд" и фолклорни и танцови формац...

Actualno.com припомня, че за 25 години история група "Ку-Ку бенд" има издадени 23 албума.

На Националния празник 3 март ще излезе и албум с патриотични песни, който ще бъде подарен на всички български училища и читалища, както и на много неделни училища в чужбина.

Дискът ще съдържа 21 песни, техните инструментални версии и книжка с оригиналните пълни текстове. Част от песните в албума са: „Къде си, вярна ти, любов народна“, „Боят настана“, „Вятър ечи, балкан стене“, „Де е България“, „Жив е той, жив е“, „Хубава си, моя горо“, „Изгрей, зора на свободата“, „Идем, идем, сган проклета“, „Ясен месец веч изгрява“, „Мила родино“.

Снимки: SlaviShow

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Леонардо ди Каприо се е сгодил? (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com