Страшните трагедии, покосили някои от най-големите холивудски звезди

28758
Страшните трагедии, покосили някои от най-големите холивудски звезди
Снимка: Getty Images/Guliver

Казват, че и на врага не се пожелава подобно нещо: да надживее децата си. Невероятно трудно е да понесеш такава скръб: незараснала рана остава в сърцето завинаги. Трагедията не заобикаля и звездите, свикнали на слава и живот, който обещава само щастливи и спокойни дни. РИА Новости разкрива трагедията на 6 звезди, изгубили децата си.

Лари Кинг

Легендарният американски журналист и телевизионен водещ преживява трагедия, която може да събори всеки. През последния месец той погреба две от децата си: 65-годишен син и 52-годишна дъщеря. Синът на Лари, Анди, почина от инфаркт в края на юли. Това беше осиновеното дете на Лари, но едва ли намалява болката от загубата. И дъщеря Чая почина от рак на белия дроб - само няколко седмици след като й беше поставена диагнозата.

„Никой не трябва да погребва децата си“, написа той на страницата си в социалната мрежа.

Сега телевизионният водещ също не е в най-добра форма. Миналата година 86-годишният Кинг получи инфаркт, който дори не си спомня - беше в кома. Той беше опериран и тогава получи инсулт, а две години по-рано Кинг успя да победи белодробния рак.

Ерик Клептън

Синът му, четиригодишното бебе Конър, падна от прозореца на апартамента на майка си - италианския модел Лори Дел Санто, който беше на 53-ия етаж. Трагедията силно сломи музиканта и приятели се опасяваха за състоянието му. Най-добрият китарист на планетата почти изостави музиката: само с помощта на близките, които уредиха денонощно бдение близо до него, спаси Ерик се от пълна депресия. Но той още дълго ще скърби за сина си и за да увековечи по някакъв начин паметта на Конър, написа песен. Когато Ерик излезе на сцената и я изсвири на китара, в залата цареше пълна тишина. И на всички изглеждаше, че във всеки звук се чува болката от тази загуба.

Джон Траволта

Звездният актьор винаги е бил смятан за примерен и грижовен баща. Например, той добре знаеше, че синът му, шестнадесетгодишният Джет, страда от тежко заболяване - синдром на Кавазаки и не му позволява да се отдалечи на крачка от него, дори го взима със себе си на снимки. Трагедията се случва на Бахамите, където Джон Траволта и семейството му празнуват Коледа. Очевидно в празничната суматоха той не е имал време да следи сина си. Джет получава нов сърдечен пристъп и ударя главата си в ръба на ваната. Пристигащите лекари се борият за живота му няколко часа, но уви, опитите са неуспешни.

Съвсем наскоро актьорът беше застигнат от нов удар. Жената, която обичаше най-много на света, за която беше женен от 28 години, почина. Кели Престън се бори с рака, но болестта беше по-силна.

Майк Тайсън

Петгодишната дъщеря Екзодъс умира в ръцете му. И в очите на известния боксьор има сълзи: в този страдащ мъж не остава нищо от бившия Железен Майк. Вероятно всичко би могло да бъде различно, ако по-големият брат не беше разсеян от телевизора, а майката беше там. Екзодъс играе на един от тренажорите и пада с главата надолу в електрически проводник, който се завъртя около врата ѝ. В болницата във Финикс лекарите свързват момичето с апарат за поддържане на живота. Обаче е твърде късно. И след консултация с лекари е решено да я изключат от апарата.

Силвестър Сталоун

Смъртта на най-големия му син Сейдж от инфаркт буквално шокира звездата. И той обвинява само себе си за всичко: в края на краищата на 10 години лекарите откриват шум в сърцето на момчето. А Рамбо, винаги в добро здраве, дори не може да си представи, че Сейдж по това време вече има признаци на коронарна болест на сърцето. Лекарите обаче единодушно твърдят, че най-големият му син може да доживее почтена старост и да не умре на 36 години. Просто беше необходимо да пуши по-малко, да не пие големи количества сладки газирани напитки и да не седи у дома по цял ден. А примерът с баща му, който все още се занимава със спорт, очевидно никога не го е вдъхновявал.

Жерар Депардийо

С най-големия си син, Гийом той беше постоянно на нож: всяка среща между тях според традицията завършваше с кавги и скандали. Въпреки че Гийом беше негово копие - разногласията с полицията също се превърнаха в негова визитна картичка. Освен това съдбата не лиши човека от актьорски талант. И ако животът му беше различен, той, както вярваха много режисьори, щеше да сложи известния си баща в малкия си джоб.

Но Гийом избра различен път: алкохолът и наркотиците станаха обичайната му страст. За своя буен и неуморим характер той неведнъж е влизал в затвора. Дори ужасен инцидент не принуди Гийом да влезе в пътя, когато си размазва крака и стана инвалид. Някога обещаващият актьор почина на 37-годишна възраст, порядъчно износеният организъм не издържа на пневмония, от която се разболява на снимачната площадка в Румъния. Жерар Депардийо едва ли ще понесе тази загуба. В крайна сметка по свой начин той обичаше нещастния си син.

Превод: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Приключи ли кариерата на Арнолд Шварценегер след поставения пейсмейкър? (СНИМКА)

Наш национал сподели снимка на Илиана Раева, тагната от лудницата (СНИМКА)

Неочаквано решение на шеф Виктор Ангелов разтресе Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Една "вещица" по-малко в "Ергенът": Поредна дама напусна предаването (ВИДЕО)

Защо с годините Ева Мендес се превърна от успешна актриса в домакиня?

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com