Това е жената, която никога не изостави Слави Трифонов

61643
Това е жената, която никога не изостави Слави Трифонов
Снимка: SlaviShow

Слави Трифонов може да е сред най-успешните шоумени и продуценти в България, но на любовния фронт всеки път търпи загуби. Все пак в живота на Дългия има една жена, която не е негова роднина и никога не го е изоставяла.

Нейното име е Диана Младенова и се води продуцент на "Шоуто на Слави“. Тя е редом до Трифонов още от самото начало на предаването и всичко, свързано с работата, минава през нея.

Слави Трифонов прости на Цветелина Грахич

Слави Трифонов е простил на бившата си беквокалистка Цветелина Грахич. Двамата заровили томахавките и Дългия дори ѝ разрешил да ра...

Диана отговаря и проверява лично всеки детайл от случващото се пред и зад камерата. Бивши кадри на Дългия са категорични, че Младенова играе също толкова важна и незаменима роля в живота на Слави, колкото и Евгени Димитров – Маестрото. Диана се води акционер в "Седем-осми“, участва на общи събрания и има право да взима важни бизнес решения, пише таблоидът "Галерия“.

Причината Трифонов да ѝ гласува такова голямо доверие е огромната вярност, която тя демонстрира към него през годините. Младенова е с пет години по-млада от Дългия и е родом от Етрополе. Въпреки че не блести с визия, го впечатлила с острия си ум и бизнес нюх и бързо се превръща в дясната ръка на учиндолеца.

Според мълвата Младенова е строга и деспотична дама, за която дисциплината е на първо място. Още по времето, когато Росен Петров беше част от антуража на Слави, Диана вече разполагала с пълна власт. Бившият другар на Бареков издава, че Младенова налагала солени глоби и за най-дребните провинения, наравно с Трифонов, без да ѝ мигне окото.

Друг бивш съратник на Дългия – Любен Дилов – син, също потвърждава голямата роля, която дамата от Етрополе играе в шоуто. Журналистът и писател я нарича "сив кардинал“, защото именно тя седи зад много от решенията, които Слави взима за тв бизнеса.

Слави към партиите: Няма да спра, бе! Няма да спра!

"И настана голямата забава – Корнелия Нинова обяви, че БСП нямат пари да върнат надвзетата партийна субсидия от 4 299 690 лв. Ни...

Смята се, че Диана бил първият човек, с когото Трифонов обсъдил въпроса за края на шоуто, а съгласието ѝ категорично го убедило, че това е правилното решение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Леонардо ди Каприо се е сгодил? (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com