X
 
 

Корнелия Нинова обеща безплатни детски градини и помощ с общински жилища на шуменци

2332 2
Корнелия Нинова обеща безплатни детски градини и помощ с общински жилища на шуменци
Снимка: BSP.bg
“Имаме огромен шанс за победа в Шумен и тя не е за кандидата за кмет Венцислав Венков, нито за общинските съветници – тя е за вас“.

С тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна към стотиците граждани в залата на Младежкия дом в града. ”

Вярвам в нашия кандидат Венцислав Венков, в неговата почтеност и отдаденост на интересите на Шумен”, продължи тя и изрази подкрепа и за листата с кандидати за общински съветници, водена от председателя на партията Веселин Пенчев.

Нинова представи акценти от платформата на левицата. “Кметовете на БСП поемат ангажимент да не се увеличават местните данъци и такси”, подчерта тя.

По думите й за младите хора ще бъдат осигурени безплатни детски градини, помощ с общински жилища за млади семейства, помощ за програмите ин витро. “Искаме да се спрат продажбите на общинските терени, а вместо това те да се предоставят за инвестиция и икономическа изгода за района”, каза още Нинова.

“Горд съм и за мен е чест да съм кандидат за кмет, издигнат и подкрепен от БСП. Много е важно хората, които искат властта, да си затворят устата и да си отворят ушите за проблемите и вижданията на хората”, заяви от своя страна кандидатът за кмет на левицата Венцислав Венков.

Корнелия Нинова: Не делим общините на малки и големи

Председателят на БСП Корнелия Нинова посети Велики Преслав и Нови пазар, за да подкрепи кандидатите на левицата в двете общини - Алекса...

Той представи конкретни решения за проблема с чистотата - на водата, въздуха и околната среда в района. “Това са най-неотложните проблеми на шуменци, които трябва да се решат в следващия мандат.

От 40 години близо 200 000 души пият вода от язовир, строен за напояване, а плащат най-скъпата вода”, каза още той. Кандидатът за кмет на БСП се ангажира да работи приоритетно и за образованието, за въвеждане на иновативни образователни модели, обвързаност между образованието и икономиката.

/Публикацията е във връзка с Договор за информационно обслужване/

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
    Като управлявахте със серГейката и Орешака, що не дадохте нищо ма, патко, ами сега ще давате?!
  • Ядосан равно полец 1 Ядосан равно полец преди 3 месеца Профил на трол?
    Не подкрепя ме никого долу държавата и изборите 🇧🇬👎👈