Бащата на убиеца на Симона: Няма оправдание за деянието

8981
Бащата на убиеца на Симона: Няма оправдание за деянието
Снимка: БГНЕС

Бащата на убиеца на 15-годишната Симона от Сливен изчака днес сина си пред заседателната зала, където Окръжен съд Сливен гледа при закрити врата делото за налагане на постоянна мярка „Задържане под стража” на Димитър Иванов, съобщава Topnovini.bg.

Бащата каза, че се срамува от деянието на сина си и няма какво да му каже, защото няма оправдание и никой няма право да убива. Съжалява, че не са му обърнали навреме внимание, но няма връщане назад.

Обвиненият в убийството на 15-годишната Симона в Сливен остава в ареста

Сливенският Окръжен съд остави в ареста Димитър Генчев Иванов, обвинен в убийството на 15-годишната Симона от Сливен, предаде "Фокус". ...

„Има някакви психически отклонения”, така бащата на Димитър си обяснява агресивното му поведение, както и опитите му са самоубийство. Той поясни, че не е търсена консултация с психиатър или друга лекарска помощ.

Той каза, че убийството е извършено от любов. Бащата е познавал Симона, разговарял е нея, но тя никога не му е казвала, че има проблеми с Димитър. А синът му многократно е заявявал, че я е обичал. Тя също е търсила Димитър, но не знае точно дали са имали връзка.

Съдът днес уважи внесеното от Окръжна прокуратура-Сливен искане и взе постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо привлечения от 7 ноември 2015 г. в качеството на обвиняем Димитър Иванов за извършени от него на 6 ноември в двора на ПГ По икономика предумишлено убийство с особена жестокост на Симона Великова и опит за убийство на повече от едно лице – Стефка Султанова и Красимир Славов. Разследването по досъдебното производство продължава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com