Свят от страхотни оферти ви очаква в онлайн магазина на VIVACOM

3384
Свят от страхотни оферти ви очаква в онлайн магазина на VIVACOM
Снимка: iStock/Guliver

За да развихрим въображението си, понякога са ни необходими възможности. И то точно от тези, които ни карат да се чувстваме уникални в многообразието им.

 

И ако този принцип ни звучи леко философски, нека се опитаме да го проверим в някои от ежедневните си дейности. Например - в пазаруването. Особено сега, когато е още по-лесно да имаме онова, което ще ни достави удоволствие, без да ставаме от дивана.

Нека погледнем на онлайн пазаруването от неговата най-свежа страна: бързо, лесно удобно и разнообразно е. Именно това ни очаква във виртуалния магазин на VIVACOM, в който, с повече въображение, наистина ще изберем най-доброто за нас: от смартфони, през тарифни планове, таблети, комбинирани услуги и страхотни изненади. Всичко е на едно място, за да си #ОстанемВкъщи и да се забавляваме.

Но нека разгледаме впечатляващите възможности, които онлайн магазинът притежава, за да улесним нашето въображение в избора му.

На първо място, устройствата, които ще открием, са на изумителни цени. Можем да си вземем смартфон, таблет или друга яка джаджа, да я комбинираме с нов тарифен план или преподписване на договор, а също така и поотделно. С всяка онлайн покупка, която включва и мобилна услуга, получаваме подарък - карта памет, а при покупка на избрани смартфони от специалния листинг, при нас идва напълно безплатно външна батерия за повече сигурност.

В онлайн магазина на VIVACOM въображението ни не може да измисли толкова добри начини за пестене на пари. Наистина! Разцъквайки го, ще попаднем на страхотни оферти, които отварят широко вратите към извънредното положение на забавлението вкъщи. Доставката е напълно безплатна, а направените поръчки в работен ден достигат до нас за някакви си до 48 часа. Плащаме с карта или при доставка, или чрез страхотното приложение Pay by VIVACOM. Освен това правата ни на потребител са напълно гарантирани с онлайн пазаруването - можем да се откажем от стока или услуга в 14-дневен срок. 

Смартфони, таблети, интерактивна телевизия, яки планове с много мегабайти и неограничени минути, аксесоари, лаптопи, телевизори и конзоли, страхотни оферти - въображението не ни стига, за да обходим списъка от възможности, който е пред нас - на един клик разстояние на www.vivacom.bg/bg/online-pazaruvane

Гарантирано ще си прекараме страхотно време на онлайн шопинг, докато избираме подарък за някой близък или просто сме решили да се поглезим. Защото всичко зависи от това да се протегнем с една ръка от дивана, да поръчаме и... готово.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com