X
 
 

Благотворителен концерт стяга родопската зевзечка Весела Бабаджанкова с приятели

734 0
photo of Благотворителен концерт стяга родопската зевзечка Весела Бабаджанкова с приятели
Снимка: Концертът на Веселина
Идва! Идва! Идва! В предизборните страсти заявяваме: „Няма да я избираме! Тя отдавна е избрана от стотици хиляди публика от няколко поколения. Едни изкути, втори отгледа, трети я цитират! Трябва да си я пазим, защото без нея кой ще е лепилото на зевзеците в Родопите?!“, съобщават нейни приятели

Веселина Бабаджанкова си е поканила една мъничка част от многото си приятели и колеги. Те са представителна извадка на любимците й, защото ако изкара всички на сцената, ще й трябват три събора на Рожен на три сцени и да спре осветлението в Родопите, за да има за прожекторите.

И така, на 18 ноември т.г., от 18 часа, голямата зала на Родопски драматичен театър  Смолян ще посрещне: Росица Пейчева, Нелина, Валя Балканска и Петър Янев, трио „Шемет“(обещаха да изиграят лебедите), трио „Родопски извор“, Юлия Кичукова, Димитър Керемедчиев, Фидан Меров, Десислава Минчева, Иван Пичуров.

Естествено водещ ще е Веселина Бабаджанкова! Тя си е поканила за втори водещ не кой да е, а самият Иван Динев–Устата! За да докажат двамата, че устата са важни, дори и ногите да не държат!

„Концертът е благотворителен. Целта е докторите да ни помогнат за ногите на Веселина, та да я държат още дълго по сцените на Родопите!“, се казва в съобщението.

Режисьор на събитието е известната писателка Мона Чобан. Концертът се осъществява с помощта на община Смолян, Принта КОМ и фенове на Веселина!

"Адин чиляк да сме разшенили – на Господ сме угодили!", казва Бабаджанкова.

„Билетите започват да се продават СЕГА! Заявка за повече билети може да направите в онлайн събитието: КОНЦЕРТЪТ НА ВЕСЕЛИНА във Фейсбук! Вечер и до среднощ билети ще може да купите в механа „Конака“ в кв. Райково. В останалото време през всички обществени затворени пространства в града ще минат наши агенти да ви предложат: „Ялате и вие!“- сочи поканата.

Повече подробности от къде можете да си купите билети очаквайте в събитието във Фейсбук: „КОНЦЕРТЪТ НА ВЕСЕЛИНА“.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 14 ноември

Овен През този ден не почивайте на стари лаври. Ще може да бъдете спокойни за добрия ви имидж, ако положите достатъчно усилия.  Телец Денят...