Техномаркет открива новия си модернизиран магазин в град Смолян

39589
Техномаркет открива новия си модернизиран магазин в град Смолян
Снимка: Техномаркет

Новият обект на най-голямата верига за черна и бяла техника в България се намира в новия ритейл парк в сърцето на Родопите

Много изненади и добри цени очакват първите клиенти на магазина!

На 08 декември 2022 година в 10:00 часа, най-голямата верига за бяла и черна техника в България - Техномаркет ще отвори вратите на нов модерен магзин в град Смолян, на ул. "Белия камък" 24. Разположен е в новия Ритейл парк в сърцето на Родопите.

По повод официалното откриване Техномаркет Смолян ще посрещне своите първи клиенти с редица изненади. Ексклузивни оферти са предвидени само за новия магазин в града. За първите 200 клиента, закупили стока над 200 лева ще има подарък бутилка вино. Заповядайте на място в Техномаркет град Смолян на 08 декември, ул. Белия камък 24.

За Техномаркет:

Със своите 50 магазина, Техномаркет е най-голямата верига магазини за черна и бяла техника вБългария. Магазините предлагат световноизвестни марки във всички ценови категории–бюджетни, среден клас и премиум. Асортиментът включва марките: SAMSUNG, Miele, Apple, AEG, Bosch, Whirlpool, Gorenje, Philips, Tefal, SONY, LG, Rowenta, Asus, Acer, HP, Tesy, Елдом, NEO и много други. Техномаркет предлага на своите клиенти и голям пакет от сервизи и услуги като безплатентранспорт в рамките на града, допълнителни гаранции, монтажи, възможност за покупка на стоки на изплащане с удобни месечни вноски и много други.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com