Благотворителен концерт в подкрепа на Дома за стари хора "Свети Василий" в Кула

572
Благотворителен концерт в подкрепа на Дома за стари хора "Свети Василий" в Кула
Снимка: личен архив
Благотворителен коледен концерт в подкрепа на Дома за стари хора в Кула организират днес във Видин. Той ще се проведе в храм "Свети Николай". Информацията е от Митроплоията в Крайдунавския град.

"Видинска света митрополия и Фондация "Подкрепа за реализация", Основно училище "Любен Каравелов"и училище за изкуствата "Свети Свети Кирил и Методий" са основните организатори  на благотворителната мисия.

В програмата на концерта ще участват  деца от група "Искрица" към училище "Любен Каравелов", групата по религия  към същото училище и вокална група "Дунавска дъга" от училище "Свети Свети Кирил и Методий".

Поканата е към всички видинчани, които носят доброто в сърцата си, заявиха организаторите. "Хубаво е на този концерт да се отзоват гражданите на Видин. Ние каним всички да присъстват на концерта, защото е хубаво да подкрепим децата, които ще участват на този концерт и средствата, които ще се съберат, като с благотворителната сума ще подпомогнем нашите баби и дядовци, които по една или друга причина се намират в този старчески дом. Кой каквото обича може да остави в кутията за дарения."  

Концертът е с начало 19 часа във видинския храм "Свети Николай".

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители