„Да минеш под дъгата“ - премиера на Драматичен театър „Адриана Будевска“

2889
„Да минеш под дъгата“ - премиера на Драматичен театър „Адриана Будевска“
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Една пиеса на Питър Куилтър, която се играе на Бродуей, е поставена и на бургаска сцена. Режисьор на спектакъла е Борислав Чакринов, а актьорският състав би могъл да се нарече звезден.

Певицата Тони Димитрова е в ролята на Джуди Гарланд, а Веселин Плачков играе Мики Дийн, последният, пети съпруг на певицата. Момиченцето, което покори света с участието си във филма „Магьосникът от Оз“, вече е пораснало. Станало е още по-известна актриса и певица, но на каква цена?

Малки актьори възраждат детския театър в Асеновград

Малки театрални таланти възраждат детския театър в Асеновград. Над 10 ученици на средна възраст начален курс показаха уменията си ...

Пиесата разказва за последните месеци от живота на Гарланд. Зрителите ще видят една уморена от успокоителни хапчета жена, платила цената на успеха. До нея са съпругът й Мики Дийн и пианистът Антъни. Душевната деградация на Джуди стига до там, че тя не може да се радва на успеха на своята дъщеря Лайза Минели, изстреляна на върха с участието си във филма „Кабаре“, а изпитва завист.

Режисьорът на спектакъла „Да минеш под дъгата“ Борислав Чаринов поясни, че Тони Димитрова е много повече актриса в този спетакъл, отколкото певица и че, публиката не бива да очаква мюзикъл, а драма. Тони Димитрова изпълнява няколко песни, които са част от сюжетната линия, но не това е водещото, а сериозният текст и сюжетът.

Тази вечер спектакълът има своята премиера в Бургас, след което актьорите тръгват на турне из страната. През месец април 2019 година представлението ще се играе в Петербург.

Старозагорският театър представя „Щурчето - убиецът на Ботев?...”

„Щурчето - убиецът на Ботев?...” е новата премиера в афиша на Драматичен театър “Гео Милев” - Стара Загора. Мон...

Пиесата е адаптирана и за филма „Джуди“ с режисьор Рупърт Голд и Рене Зелуегър в главната роля. Но сега, театралната публика ще може първо да види популярната бургазлийка Тони Димитрова като Джуди Гарланд.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители