Има работни места за 200 младежи във Враца

738
Има работни места за 200 младежи във Враца
Снимка: личен архив
50% от обявените 300 работни места от Бюрото по труда във Враца са за безработни с висше образование. Работодателите търсят учители, училищен психолог, инженер пътно строителство. Това заявиха от дирекцията Бюро по труда. Има свободни работни места за 4 медицински сестри, допълни директорът на трудовата борса Маргарита Ангелова. Остава постоянен делът на свободните позиции за хора със средно и по-ниско образование – има нужда от бармани, сервитьори, чистачи, камериери, шофьори и др.

По програма „Мелпомена” Врачанският театър трябва да наеме 6 човека. Вече са приети 107 заявления за 200 свободни места в младежката заетост.

Oбщина Ивайловград намери работа на 10 лица с трайни увреждания

Община Ивайловград кандидатства и бе одобрена по проект “Обучения и заетост” по Оперативна програма „Развитие на чове...

От борсата  във Враца започнаха набирането на заявления по проект „Родители в заетост”. Срокът за подаване на документите  е до 21 февруари тази година.

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители