Изложба във Велико Търново за развитието на статута на жената за последните 100 години (СНИМКИ)

6881
Изложба във Велико Търново за развитието на статута на жената за последните 100 години (СНИМКИ)
Снимка: Камелия Джанабетска/Actualno.com
Зонта-клуб Велико Търново даде старт на честванията в България, Македония и Румъния на 100-годишнината от създаването на международната женска организация Зонта Интернешънъл с откриването на 27 ноември 2018 г. на пътуващата изложба „Зонта алея за развитието на статута на жената за последните 100 години“.  

Експозицията се състои от 20 пана, подредени в центъра на Велико Търново пред факултета „Изобразителни изкуства“. Върху паната  клубовете на Зонта в България, Македония и Румъния са  представили  колажи и  снимки, отразяващи  техните  проекти и историческо развитие.

Изложбата е осигурена с подходящо осветление и може да бъде разгледана по всяко време на денонощието.

Всеки следващ месец пътуващата изложба ще се експонира в един от градовете – София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Скопие, Букурещ, Плоещ и Валей Праховей.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители