Концерт в полза на Сдружение "Онкоболни и приятели" в Бургас

1260
Концерт в полза на Сдружение "Онкоболни и приятели" в Бургас
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Концерт за подпомагане на онкоболни хора в Бургас, ще се проведе на 23 март. Цената на билета е 2 лева, но благодарение на този жест, всеки може да покаже своята съпричастност и да помогне за „психосоциалната рехабилитация на онкоболни и техните близки“. Това казват организаторите на проявата, която е в полза на Сдружение "Онкоболни и приятели". Те са ученици от Английска езикова гимназия "Гео Милев", с инициатори Илиян Цветков ученик и Савана Лъск Фулбрайт, помощник-учител в същата гимназия.

Благотворителният спектакъл е под наслов "Вечер на талантите“ и ще се проведе в Дома на културата на нефтохимика.

В проявата ще участва рок група Nevermind, "Мис България" 2018 Теодора Мудева, хип-хоп група The Imperialz, мажоретен състав на АЕГ, групи и индивидуални изпълнители.

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители