Майка и син катастрофираха в две различни катастрофи в Благоевград

1404
Майка и син катастрофираха в две различни катастрофи в Благоевград
Снимка: Pixabay
Истинска трагедия  се разигра днес в Благоевград, навръх Димитровден. Жена на около 40 години бе пометена от джип на оживения бул. „Васил Левски” в град. Жената пресичала, когато джипът я връхлита. На мястото веднага идват екипи на спешна помощ и полиция, които транспортирали жената до благоевградската болница, а служителите на полицията регулираха движението на оживения булевард.

Когато разбрал, че майка му е пострадала, 18-годишния син на жената тръгва към болницата, за да провери състоянието й. Две преки от мястото, където майка му е ударена, той се блъснал в друга кола и пострадал.

От началото на годината: 4 жертви и 7 ранени на жп прелези

От началото на годината на жп прелези са станали 20 инцидента с 4 жертви и 7 ранени. Повечето от катастрофите са по вина на водачите на...

Момчето е отведено в спешното отделение, където била настанена и неговата майка с много тежка черепно-мозъчна травма. В последствие, според служители на болницата, бил транспортиран към „Пирогов”.

Вчера пък, на друг оживен булевард в града, 65-годишен мъж, в нетрезво състояние, губи равновесие и пада на булеварда. При падането кракът му се озовава под ремарке, прикачено към товарен автомобил.

Два дни по-рано, дете беше ударено отново от джип в Благоевград. За радост шофьорът карал с бавна скорост и детето е само с охлузвания.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители