Награда „Русе-21 век“ ще отличи даровити ученици и студенти

528
Награда „Русе-21 век“ ще отличи даровити ученици и студенти
Снимка: Община Русе
Община Русе откри приема на предложения за Награда „Русе-21 век”, която се дава на изявени ученици и студенти с изключителни постижения и завоювани награди от национални и международни състезания, олимпиади и конкурси. Номинациите ще се приемат до 17,30 часа на 23 октомври /вторник/.

Награда „Русе-21.век” е учредена за насърчаване на изявени ученици и студенти от русенски учебни заведения на територията на Община Русе и се връчва ежегодно в навечерието на Деня на народните будители - 1 ноември.

Награден учител: В класната стая трябва да се анализира, а не да се зубри

Старши учителят по география в плевенската Математическа гимназия „Гео Милев” Чавдар Тошков започна тази учебна година по р...

Предложенията се депозират в деловодството на Община Русе, а в Наредба №17 за символиката на Община Русе в Раздел V са описани условията за номиниране, представяне на кандидатурите и административния ред за избиране и удостояване на наградените с отличието.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители