Представят проекта за ремонт на сградата на общината в Стара Загора

1769
Представят проекта за ремонт на сградата на общината в Стара Загора
Снимка: Община Стара Загора
Публичното представяне и обсъждане на проекта “Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в административната сграда на община Стара Загора”, който е част от общинската инвестиционна програма, ще бъде представен на 18 януари от 14:00 часа в зала 2 на общината. Изпълнението на проекта ще се осъществи по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. С реализирането на мерките за енергийна ефективност ще се осигури модерна и здравословна среда и ще се подобри експлоатационното й състояние. По време на ремонта ще бъдат топлоизолирани стени, подове и покриви, ще се смени дограмата и ще се подмени вътрешната отоплителна инсталация. По електроинсталацията ще се подменят мълниезащитата на сградата, елзахранването на външните щори и художественото осветление на фасадата.

В обсъждането могат да участват всички граждани и заинтересовани страни съобщават от община Стара Загора.

Оставиха в ареста убиеца от Стара Загора

Съдия Красимира Дончева не удовлетвори искането за по-лека мярка на 65-годишния Митко Симеонов, който уби приятелката си по особено жес...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители